Discord'a nasıl girilir?

İşletim sistemi
Android
GoodbyeDPI güvenli mi? Bazıları trojan yuvası olduğunu söylüyor da.
Goodbye dpi benim bildiğim kadarıyla açık kaynak kodlu bir yazılım ki bu çok bariz bir şey çünkü metin belgesi ile istediğiniz şekilde ayarları değiştirebiliyorsunuz açık kaynak kodlu yazılımlara vürüs sokmak kolay olabilir ama piyasada en güvenebileceğiniz yazılımlar açık kaynak kodlu yazılımlardır.

Intra veya ByeDPI kullan. ByeDPI için ayarlarından DNS yerine VPN seçersin. Intra'nın kullanımı daha kolay.
nerden indirebiliyoruz

Bu konuyu incele.
Hocam çok teşekkür ederim fakat burada da vpn kullanılmış sanırım.

Intra Google Play üzerinde mevcut. ByeDPI'ı GitHub'dan indiriyorsun.

Intra'da özel DNS ekleyebiliyorsun. Ben Mullvad'ın reklam engelleyici DNS'ini ekledim. Buyur: https://base.dns.mullvad.net/dns-query

Goodbye dpi benim bildiğim kadarıyla açık kaynak kodlu bir yazılım ki bu çok bariz bir şey çünkü metin belgesi ile istediğiniz şekilde ayarları değiştirebiliyorsunuz açık kaynak kodlu yazılımlara vürüs sokmak kolay olabilir ama piyasada en güvenebileceğiniz yazılımlar açık kaynak kodlu yazılımlardır.

nerden indirebiliyoruz

Hocam çok teşekkür ederim fakat burada da vpn kullanılmış sanırım.
Okuduysan VPN'nin yerel olduğunu söyledim. IP değiştirmiyorsun, başka sunucuya bağlanmıyorsun, kendi IP adresini kullanıyorsun yine. Rootsuz VPN oluşturmaktan başka çare yok.

Herkese selam, biliyorsunuz durumlar malum 2 kritik uygulamaya yasak getirildi daha doğrusu benim için Discord kritik. Bildiğim şey Deep packet inspection bir şekilde bloklanırsa veya bize engel teşkil etmeyecek şekilde ayarları düzenlenirse VPN vesaire uygulamalara gerek kalmıyor istediğimiz şeye erişebiliyoruz ve bu işlem bilgisayarlarda kolayca GoodbyeDPI programıyla yapılabiliyor ancak benim merak ettiğim bunu bir şekilde mobil cihazlarda gerçekleştirmek mümkün mü? Çünkü hangi uygulamanın terms of service içeriğinde VPN'i ban sebebi olarak kabul edip etmediği çok muamma sırf VPN kullandığım için de herhangi bir uygulamadan yasaklanmak istemiyorum açıkçası.

İnternet sağlayıcınız izin veriyorsa DNS değiştirip kullanabilirsiniz örneğin Türk Telekom vermiyor ancak TurkNet veriyor ben TurkNet kullanıcısıyım ve ayarlardan DNS değiştirip kullanıyorum

Okuduysan VPN'nin yerel olduğunu söyledim. IP değiştirmiyorsun, başka sunucuya bağlanmıyorsun, kendi IP adresini kullanıyorsun yine. Rootsuz VPN oluşturmaktan başka çare yok.
Hocam sizin rehberde bahsettiğin powertunnel adlı uygulamanın ayarlarında yerel vekil sunucu IP adresi denmiş bu bizim bağlanacağımız adres değil değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı