Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GoodbyeDPI'ı. İndirin. https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Cloudflare DNS. DNS 1: 1.1.1.1 DNS 2: 1.0.0.1 Google DNS. DNS 1: 8.8.8.8 DNS 2: 8.8.4.4 Yukarıda verdiğim herhangi bir...
Selamlar. Bugün size Discord'a VPN olmadan girmenin bir başka yöntemini buldum ve tanıtacağım. önemli not: 1: İşlemi yapmadan önce "geri yükleme noktası" oluşturun. Arama motoru > geri yükleme noktası oluştur > oluştur şeklinde oluşturabilirsiniz. nasıl yapılır? 1: Denetim Masası > ağ ve...
www.technopat.net
Kendi rehberim var, sorularını alabilirim. Denemeni öneririm.
Hocam VPN ile ve Goodbyedpi diye uygulamalar var ve DNS değiştirme yöntemi var.
Sana önerim, arkadaşlarınla oyun oynuyorsan Skype, Teamspeak falan kullanman. Çünkü hepsini denedim internet çok yavaşlıyor. Ping çok artıyor. Bu arada Opera indirip opera vpn ile Discord'a girmen daha iyi olur.