Güvenilir dimi hocam, biraz fazla dikkat ediyorum da.Link uzun değil. Dikkatle okuyunuz.![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Ben kurulmadan çalışanı kullanamyı tercih ettim.
Yukarıdaki link. Aynı içerik. Technopat Linki.
Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...www.technopat.net
Tereddütlerinizi gidermek için her iki linki de okuyup karar verebilirsiniz. Sizin için benim burada söyleyeceğim birkaç cümleden daha kullanışlı olacaktır. (Bence de güvenilir ve kullanıyorum.)Güvenilir dimi hocam, biraz fazla dikkat ediyorum da.
Anladım hocam teşekkürler.Tereddütlerinizi gidermek için her iki linki de okuyup karar verebilirsiniz. Sizin için benim burada söyleyeceğim birkaç cümleden daha kullanışlı olacaktır. (Bence de güvenilir ve kullanıyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.