Discord'a nasıl girilir?

Unlucky222

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Bildiğiniz gibi Discord Türkiye de yasaklandı, telefondan veyahut PC üzerinden VPN veya VPN'siz nasıl girilir? VPN denedim PC'den ama girmiyor, kolay yoldan girme yöntemi var mı? Bir de yasak. Yasal işlem veya yasaklı bir durum olur mu? Teşekkürler.

Merhaba herkese. Bildiğiniz gibi Discord Türkiye de yasaklandı, telefondan veyahut PC üzerinden VPN veya VPN'siz nasıl girilir? VPN denedim PC'den ama girmiyor, kolay yoldan girme yöntemi var mı? Bir de yasak. Yasal işlem veya yasaklı bir durum olur mu? Teşekkürler.

Proton VPN, 1.1.1.1 WARP, GoodbyeDPI.

GoodbyeDPI kullanın, Turktelekom kullanıyosanız size anlatabilirim ne yapacağınıza dair.

TurkNet'liyim sadece DNS değiştirerek giriş yapıyorum. Modem panelinden de aynı işlemi yaptım wifi ile de telefondan girebiliyorum. Eğer sadece DNS değiştirerek giriş yapamıyorsanız PC için GoodByeDpi, telefon için warp kullanabilirsiniz. Şahsen ben mobil veri için warp kullanıyorum.

Türktelekom kullanıyorum . Warp ile giriş yaptım uygulamaya, ancak eski hesabıma giriş yapıyorum telefon numarası istiyor doğrulama için.Telefon numarası yazdığımda SMS gelmiyor ama, gelmesi için ne yapmam gerekir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı