Discord'a ping olmadan girme yöntemi var mı?

hayır çıkarttım dosyaları sadeec gösterme amaçlı

buyrun
Hocam şimdi rar daki dosyaları windowsun kurulu olduğu kısımına atın başka yere değil. Eğer öyle yaptıysanız ilk olarak hiç bişey yapmadan direkt 2_any_country_dnsredir dosyasını yönetici olarak çalıştırın eğer olmazsa bu defa 2_any_country dosyasını çalıştırın. Yine olmazsa bu defa 2_any_country_dnsredir dosyasına sağ tık yapıp düzenle deyin ve
1736169881625.png
bu kısımda ki yeri -9 dan -5 e çekin ve tekrar çalıştırmayı deneyin eğer bunu yaptıysanız yine olmadayısa bu defa aynı işlemi 2_any_country dosyası için yapın. Bende de başta açılmadı ancak herkes dnsredir dosyasını kullanırken ben direkt 2_any_country dosyasını -9 dan -5 e çekince girebildim. Eğer bunları denemenize rağmen hiç biri olmazsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Bir arkadaşıma da bu dediklerimi yaptı ancak olmadı sonra bi yarım saat sonra denedikten sonra oldu. Olmazsa birde öyle deneyin.

Hocam şimdi rar daki dosyaları windowsun kurulu olduğu kısımına atın başka yere değil. Eğer öyle yaptıysanız ilk olarak hiç bişey yapmadan direkt 2_any_country_dnsredir dosyasını yönetici olarak çalıştırın eğer olmazsa bu defa 2_any_country dosyasını çalıştırın. Yine olmazsa bu defa 2_any_country_dnsredir dosyasına sağ tık yapıp düzenle deyin ve Eki Görüntüle 2390234 bu kısımda ki yeri -9 dan -5 e çekin ve tekrar çalıştırmayı deneyin eğer bunu yaptıysanız yine olmadayısa bu defa aynı işlemi 2_any_country dosyası için yapın. Bende de başta açılmadı ancak herkes dnsredir dosyasını kullanırken ben direkt 2_any_country dosyasını -9 dan -5 e çekince girebildim. Eğer bunları denemenize rağmen hiç biri olmazsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Bir arkadaşıma da bu dediklerimi yaptı ancak olmadı sonra bi yarım saat sonra denedikten sonra oldu. Olmazsa birde öyle deneyin.
oldu kanka saol

GoodbyeDPI turkey adında bir fork yapmışlar hocam Türkiye'deki internet sağlayıcılarına yönelik ona bir bakabilirsiniz bence alınız bu da linki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı