Çözüldü Discord'a uygulamadan girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DoubleBurger02

Decapat
Daha fazla  
Selamlar Discord'a Web'den girebiliyorum fakat uygulamadan (Windows 11) girmek istediğimde hata veriyor. DNS ve GoodbyeDPI kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-22 212200.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-22 212200.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 8.620
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GoodbyeDPI'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Windows'u güncelledikten sonra da bende de oldu. Sanırım GoodbyeDPI işlevsiz kaldı güncellemeden sonra. Tekrar kurmayı dene.
Selamlar Discord'a Web'den girebiliyorum fakat uygulamadan (Windows 11) girmek istediğimde hata veriyor. DNS ve GoodbyeDPI kullanıyorum.

Kaspersky kullanıyorsan Goodbyedpe'ı istisnaya ekle hata verdiği yerde. Çöz dersen programın dosyalarını siliyor.

Goodbyidpi turkey var onu kurarsan PC'ne sorunsuz şekilde her şeye girebilirsin. Virüs programı kullanıyorsan kapatman lazım ağlarda değişiklik yarattığı için interneti kullanamıyorsun bir de öyle dene istersen.

Goodbyedpi'ın daha yeni versiyonunu indirmen gerekebilir

Gıbırnet'te bozuldu giriş yeri. Girişte VPN ile girip sonradan kapatıp devam ediyorum. Goodbyedpi da çalışmıyor.

Adım 1: Discord kısayolunun üzerine sağ tıkla.
Adım 2: "Daha fazla seçenek göster" tıkla.
Adım 3: "Özellikler" tıkla.
Adım 4: "Uyumluluk" sekmesine tıkla.
Adım 5: "Uyumluluk modu" yazan yerin altında kutucuğa tıklayarak tiklenmesini sağla.
Adım 6: "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" seçili değilse "Windows 8" olarak seç.
Adım 7: "Uygula" butonuna bas ardından "Tamam" butonuna bas.
Adım 8: Discord eğer açıksa görevini sonlandır.
Adım 9: Discord'u yeniden aç.

Kuvvetle olacağını düşünüyorum olduysa çözüldü olarak işaretlemeyi unutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı