Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir?
UçanSandalet Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 181 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Yanlış bilgi Tungu dedi: Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI yükle hem interneti de hızlandırıyor. Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey Artı -1 Eksi
Tungu dedi: Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI yükle hem interneti de hızlandırıyor. Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
GrandF Femtopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #3 WARP'ı denedin mi? Artı 0 Eksi
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 14 Mayıs 2025 #4 Tarayıcıdan VPN ile girebilirsin. Artı 0 Eksi
XakoR Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 508 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F Gigabyte B650M S2H ASUS TUF Gaming OC RTX 3080 G.Skill Flare X5 32GB (2x16) 5600 MHz Kingston NV2 1TB 3500/2100 M.2 WD 1TB 7200 RPM Cooler Master Masterliquid ML240L NZXT C750 750W 80+ Bronze Dark Guardian Case Asus XG249CM 23.8" 270hz 1ms Asus VG248QE 24" 144Hz 1ms Logitech G Pro X Logitech G Pro TKL - AULA F75 Waizowl OGM Pro V2 8K Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #5 Tungu dedi: Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI ile dene dostum. Bazı operatörler engelliyor VPN konfigürasyonlarını. Artı 0 Eksi
Tungu dedi: Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI ile dene dostum. Bazı operatörler engelliyor VPN konfigürasyonlarını.
Landon Ricketts Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 40 14 Mayıs 2025 #6 Discord'a girmek istiyorsan, Vpn gibi fakat ping yükseltmeyen bir çözüm var. GoodByeDPI Artı 0 Eksi
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.445 Çözümler 12 14 Mayıs 2025 #7 Hangi VPN? Artı 0 Eksi
Sadece_Alper Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım alanında çalışıyorum 14 Mayıs 2025 #8 Tungu dedi: Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir VPN deneyebilirsin. Artı 1 Eksi
Tungu dedi: Discord'a VPN ile girmeme rağmen giremiyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir VPN deneyebilirsin.
KS KS Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #9 UçanSandalet dedi: Goodbye DPI yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI var zaten. Bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. GrandF dedi: WARP'ı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim. WHT dedi: Tarayıcıdan VPN ile girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan ve VPN ile giriyorum zaten. XakoR dedi: Goodbye DPI ile dene dostum. Bazı operatörler engelliyor VPN konfigürasyonlarını. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. Artı 0 Eksi
UçanSandalet dedi: Goodbye DPI yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI var zaten. Bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. GrandF dedi: WARP'ı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim. WHT dedi: Tarayıcıdan VPN ile girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan ve VPN ile giriyorum zaten. XakoR dedi: Goodbye DPI ile dene dostum. Bazı operatörler engelliyor VPN konfigürasyonlarını. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim.
UçanSandalet Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 181 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #10 Tungu dedi: GoodbyeDPI var zaten. Bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. Yok denemedim. Tarayıcıdan ve VPN ile giriyorum zaten. GoodbyeDPI bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. Genişletmek için tıkla... O zaman ope gx dene olmazsa daha olmaz sanırım ama bundan önce net adapter ile internetini düzelt. Artı 0 Eksi
Tungu dedi: GoodbyeDPI var zaten. Bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. Yok denemedim. Tarayıcıdan ve VPN ile giriyorum zaten. GoodbyeDPI bir anda işe yaramamaya başladı bugün ondan sonra VPN yükledim. Genişletmek için tıkla... O zaman ope gx dene olmazsa daha olmaz sanırım ama bundan önce net adapter ile internetini düzelt.