Discord'a VPN ile girmek tehlikeli mi?

CanDeniz16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 6 yıldır Discord üzerinden freelancer olarak çalışıyorum ve Türkiye'de halihazırda bir şirketim var. Grafik tasarım ile hayatımı geçindiriyorum fakat biliyorsunuz ki Discord erişime engellendi. Bu yüzden birçok işim yarıda kaldı. Aklıma sadece iki çözüm yolu geliyor:
1: Yurt dışına taşınmak.
2: VPN ile erişmeye devam etmek.

Kaspersky VPN'ni araştırdım ve oldukça güvenilir olduğuna dair duyumlar aldım daha iyi bir seçenek var mı veya kaskersky yeterince güvenli mi? Eğer VPN ile girmek tehlikeliyse mecburen bir süreliğine ülkeden gitmem gerekecek. Cevaplarınızı bekliyorum, hepinize şimdiden çok teşekkürler.

VPN ile devam hocam hiçbir şey olmaz, olmayacak da. Çözümü kökünden çözmek yerine anca engelleyecekler. Korkmayınız, işinize devam ediniz. Ben de Discord'da birkaç iş ile uğraşıyorum ve ufak da olsa bir kazanç elde ediyorum. Sırf hükümetin saçma sapan çözümleri yüzünden o kazancımı da yedirmem yani.

VPN yerine DNS (1.1.1.1) degistirerek cozebilirsiniz.

Sorun şu ki VPN kullanırken hesabımın çalınabilme ihtimali.

Son düzenleyen: Moderatör:

VPN kullanmanızı önermiyorum DNS değiştirin Google'nin resmi DNS sunucusunu kullanın rahatça giriş yapacaksınız.

Kaspersky VPN ile Türkiye konumunda aktif şu an. Discord'a da girebiliyorum. 140 ms var.

Niye çalınsın abicim kaliteli VPN kullanırsan? Çok TikTok izliyorsun çok!

Aslında daha önce hiç kullanmadığım için bilgi sahibi değilim o yüzden buradayım. TikTok'ta işim yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun şu ki VPN kullanırken hesabımın çalınabilme ihtimali.
Güvenilir bir tane ile böyle bir sorun yaşamazsınız. Hocalarımın da önerdiği gibi Kaspersky ya da forumda da rehberi bulunan Goodbyeapi'yı kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…