Discord'a VPN ile girmek tehlikeli mi?

Yanlış bilgi
Sizin önermeme sebebiniz nedir?

VPN kullanırsanız internet faturanız fazla gelir bir de VPN açınca başka sunucuya bağlanmış oluyorsunuz o sunucuya başkası bağlanır ve yasak bir şey yaparsa sizin de başınıza bir şey gelir ve Discord kasabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 6 yıldır Discord üzerinden freelancer olarak çalışıyorum ve Türkiye'de halihazırda bir şirketim var. Grafik tasarım ile hayatımı geçindiriyorum fakat biliyorsunuz ki Discord erişime engellendi. Bu yüzden birçok işim yarıda kaldı. Aklıma sadece iki çözüm yolu geliyor:
1: Yurt dışına taşınmak.
2: VPN ile erişmeye devam etmek.

Kaspersky VPN'ni araştırdım ve oldukça güvenilir olduğuna dair duyumlar aldım daha iyi bir seçenek var mı veya kaskersky yeterince güvenli mi? Eğer VPN ile girmek tehlikeliyse mecburen bir süreliğine ülkeden gitmem gerekecek. Cevaplarınızı bekliyorum, hepinize şimdiden çok teşekkürler.
Eğer sadece freelance işler yapacaksan grafik tasarım yapacaksan kaspersky'ın vpn'i oldukça güvenilir ve yeterli bir vpn'dir. Her vpn log tutar, illegal bir durumdan kaynaklı araman varsa polis o vpn firmasına gider bana şunun log dosyasını ver der sonrada paket olursun.

Fakat sadece grafik tasarım üzerinden freelance işler yapacaksan korkmana gerek yok, dediğim gibi her vpn log tutar. vpn açıkken vpn üzerinden yaptığın her şey vpn firması tarafından saklanır, ellerinde olur. Fakat bunu yapmak zorundalardır. log tutmayan vpn, kullanıcıları veri tabanına kayıt etmeyen web sitesine benzer. illegal işler yapmadığın sürece korkamana gerek yok.

Merhaba ben 6 yıldır Discord üzerinden freelancer olarak çalışıyorum ve Türkiye'de halihazırda bir şirketim var. Grafik tasarım ile hayatımı geçindiriyorum fakat biliyorsunuz ki Discord erişime engellendi. Bu yüzden birçok işim yarıda kaldı. Aklıma sadece iki çözüm yolu geliyor:
1: Yurt dışına taşınmak.
2: VPN ile erişmeye devam etmek.

Kaspersky VPN'ni araştırdım ve oldukça güvenilir olduğuna dair duyumlar aldım daha iyi bir seçenek var mı veya kaskersky yeterince güvenli mi? Eğer VPN ile girmek tehlikeliyse mecburen bir süreliğine ülkeden gitmem gerekecek. Cevaplarınızı bekliyorum, hepinize şimdiden çok teşekkürler.
Yurt dışına taşınma imkanın varsa bir dakika bile Türkiye'de durman hata.
Gidin kurtarın kendinizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı