Rehber Discord'a VPN olmadan giriş yapmak

Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.
1731414201604.png

Bende dosya bulunamadı diyor. Bi çözümü var mı

Atmış olduğunuz linkten de indiremiyorum "siteye ulaşılamadı" diye hata veriyor ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2350977

Eğer Kaspersky gibi antivirüs programları aktifken indirmeye çalışıyorsanız bu hataları almanız çok doğal, bu tarz programlarda dosya korumasını duraklatırsanız dosyayı indirdikten sonra sadece istisnalara eklenmeniz yeterli olur ve bir daha bu dosya ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Eğer Kaspersky gibi antivirüs programları aktifken indirmeye çalışıyorsanız bu hataları almanız çok doğal, bu tarz programlarda dosya korumasını duraklatırsanız dosyayı indirdikten sonra sadece istisnalara eklenmeniz yeterli olur ve bir daha bu dosya ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.
halloldu sağolunnnn. :=)

Goodbyedpi programının valorant, rocket league gibi oyunlarda sorun çıkardığına dair bazı paylaşımlar gördüm ama doğruluğunu bilmiyorum.

Ban sorunu vs. değil. Denilene göre oyunlarda senkronize hatası oluyormuş. Yani şöyle diyeyim. Valorant'ta adamları çok geç görmeniz ve tepki veremeden ölmeniz. Rocket League'de ise topa vurmanıza rağmen düzgün gitmemesi veya topa kendi ekranınızda değmenize rağmen oyunun saymaması.

Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.

Kral Roblox içinde benzer bir şey yapmıştınız oda çalışmıştı bu da çalıştı kralsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı