Rehber Discord'a VPN olmadan giriş yapmak

sırf yazmak için giriş yaptım valla dün geceden beri uğraşıyorum vpn'siz girmek için. modem arayüzünde gizlenmiş dns ayarlarını inspect element ile görünür yapıp dns denemekten tutun da warpa kadar ne varsa denedim. dns değiştirerek sadece browser üzerinden bağlanabildim, uygulama açılmıyordu. verdiğiniz dosyayı çalıştırır çalıştırmaz uygulamaya giriş yaptı. çok teşekkürler.

bunun çalışma mantığı nedir? sistemimde neyi değiştirdi de bağlanabildim acaba? nasıl geri alabiliriz? bir zararı olur mu?

edit: TTNET kullanıyorum. -4 değerini değiştirmedim.

Son düzenleme:
Sırf yazmak için giriş yaptım vallahi dün geceden beri uğraşıyorum VPN'siz girmek için. Modem arayüzünde gizlenmiş DNS ayarlarını inspect element ile görünür yapıp DNS denemekten tutun da warpa kadar ne varsa denedim. DNS değiştirerek sadece browser üzerinden bağlanabildim, uygulama açılmıyordu. Verdiğiniz dosyayı çalıştırır çalıştırmaz uygulamaya giriş yaptı. Çok teşekkürler.

Bunun çalışma mantığı nedir? Sistemimde neyi değiştirdi de bağlanabildim acaba? Nasıl geri alabiliriz? Bir zararı olur mu?

Bende merak ediyorum vallaha son paragrafta yazdiklarinizi.

ben denedim, çalışmıyor.
Kullandığınız iss nedir? DNS değiştiniz mi?
sırf yazmak için giriş yaptım valla dün geceden beri uğraşıyorum vpn'siz girmek için. modem arayüzünde gizlenmiş dns ayarlarını inspect element ile görünür yapıp dns denemekten tutun da warpa kadar ne varsa denedim. dns değiştirerek sadece browser üzerinden bağlanabildim, uygulama açılmıyordu. verdiğiniz dosyayı çalıştırır çalıştırmaz uygulamaya giriş yaptı. çok teşekkürler.

bunun çalışma mantığı nedir? sistemimde neyi değiştirdi de bağlanabildim acaba? nasıl geri alabiliriz? bir zararı olur mu?
Türk Telekom,Türkcell,Vodafone ve Türksat DPI yöntemi ile siteleri engelliyor. Bu program bunu aşmamızı sağlıyor. Bir zararı olmaz.

Kullandığınız iss nedir? DNS değiştiniz mi?

Türk Telekom,Türkcell,Vodafone ve Türksat DPI yöntemi ile siteleri engelliyor. Bu program bunu aşmamızı sağlıyor. Bir zararı olmaz.
bir şey değiştirmememe rağmen şu an tekrar gitti discord sebebini anlamadım.

edit: gelip gidiyor gibi hiç yoktan iyidir. sanırım şu an tamamen bağlandım

Hocam -6 altında değer yaptığımda bütün sitelere girişlerim iptal oluyor riot games dahil. Daha güzel bir çözüm gerek, sadece browser girebiliyorum o da -6 ile.

Browser dediğim discord tarayıcı demek istedim. Onda da ses girdiğimde pingim 78 aşağısı olmuyor.

Son düzenleme:
Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.

Dosyada dikkatimi çeken bir şey oldu WARP'ı tekrar çalışır hale getirdiğim için silmek istiyorum ancak silemiyorum çünkü dosya arkada çalışıyormuş yeniden başlatmak da işe yaramıyor görev yöneticisinde de gözükmüyor ve silinmeyen dosyada Bitcoin kodu var bunu nasıl silebiliriz bilgisi olan var mı tek bu dosya silinmiyor.

X86 X64 klasöründe WinDivert64.sys dosyası silinmiyor.

1728651213193.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı