Discord'a VPN'siz bağlanabilmek normal mi?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Biliyorsunuz, Discord üzerinde yasak durumu var, bilgisayar açılırken otomatik olarak Discrod'um her zaman açılır. Normalde 30 Saniye Bekleyiniz'e kadar giderken bu sefer direkt başladı. VPN'im açık mı diye baktım o da açık değil, bir sorun olmuştur diyip VPN'i kapattım ancak halen daha mesaj yazabiliyorum ve kanallar arasında gezebiliyorum.

Not: Önceden DNS ayarı yapmıştım ve çalışmamıştı ve ben de öyle bıraktım. Ayrıca Roblox'a ve yasaklı sitelere de girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz, Discord üzerinde yasak durumu var, bilgisayar açılırken otomatik olarak Discord'um her zaman açılır. Normalde 30 saniye Bekleyiniz'e kadar giderken bu sefer direkt başladı. VPN'im açık mı diye baktım o da açık değil, bir sorun olmuştur deyip VPN'i kapattım ancak halen daha mesaj yazabiliyorum ve kanallar arasında gezebiliyorum.

Not: Önceden DNS ayarı yapmıştım ve çalışmamıştı ve ben de öyle bıraktım. Ayrıca Roblox'a ve yasaklı sitelere de girebiliyorum.

Bence siz kurmuşsunuz haberiniz yok arkada kendi kendine açılıyor.

Biliyorsunuz, Discord üzerinde yasak durumu var, bilgisayar açılırken otomatik olarak Discrod'um her zaman açılır. Normalde 30 Saniye Bekleyiniz'e kadar giderken bu sefer direkt başladı. VPN'im açık mı diye baktım o da açık değil, bir sorun olmuştur diyip VPN'i kapattım ancak halen daha mesaj yazabiliyorum ve kanallar arasında gezebiliyorum.

Garip.

Hocam mesajınızı okuduktan sonra merak ettim internet sitesine girdim nasıl olduysa açıldı ama ama aşırı yavaştı yazılar bile yüklenmiodu.

İnternet sağlayıcısından kaynaklanabiliyor sanırım. Üniversite internetiyle girebiliyordum ben de DNS olmadan.

İnternet sağlayıcısından kaynaklanabiliyor sanırım. Üniversite internetiyle girebiliyordum ben de DNS olmadan.
Dns ayarından dolayı işte

Superonline kullanıyorum. DNS çalışmıyor genellikle şimdi neden çalışsın ki? Ayrıca 1 gün sonra yazmama rağmen bilgisayarı açtığımda yine de Discord açıldı.

Ayrıca VPN açınca ve hız testi yaparken internet sağlayıcısı WARP olarak görülürdü. Şuan Turkcell Superonline yazıyor.

3. Gündeyim halen daha sıkıntısız açılıyor.

Son düzenleme:
Superonline kullanıyorum. DNS çalışmıyor genellikle şimdi neden çalışsın ki? Ayrıca 1 gün sonra yazmama rağmen bilgisayarı açtığımda yine de Discord açıldı.

Ayrıca VPN açınca ve hız testi yaparken internet sağlayıcısı WARP olarak görülürdü. Şuan Turkcell Superonline yazıyor.

3. Gündeyim halen daha sıkıntısız açılıyor.
Neden çalışıyor bilmiyorum ben de. Üniversite interneti de arada çalışmıyor arada çalışıyor rastgele gidiyor. Dün gittiğimde çalışmadı mesela.

Neden çalışıyor bilmiyorum ben de. Üniversite interneti de arada çalışmıyor arada çalışıyor rastgele gidiyor. Dün gittiğimde çalışmadı mesela.

Bende ISS kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım, umarım sıkıntı bitmez de VPN'siz Discord'a girebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı