Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Daha detaylı anlatabilir misiniz sorununuzu?
Örneğin diğer sitelere erişim sağlandı mı ya da uygulamadan giremeyip siteden girme gibi bir durum var mı ya da bir hata aldınız mı kurulum sırasında vs.

Hiçbir değişiklik olmadı kapalı hiçbir siteye erişim yoktu.
Discord web dahil ve hiçbir hata almadım kurulum sırasında fark ettiğim.
Alternative_superonline da denedim. Her DNS de.

Son düzenleme:
@cagritaskn

Bahsettiğiniz "resmon" konumunda veri kullanımı sağlayan uygulamaların sıralamasını aşağıya bırakıyorum.

"svchost.exe (NetworkService -p)"
"chrome.exe"
"Spotify.exe"
"AnyDesk.exe"

Eğer bir Discord hesabınız veya farklı bir adresiniz (eg. "Mail") var ise iletişime geçebilirmiyiz?.

@cagritaskn Hocam bende işe yaramıyor. Turkey_dnsredir çalıştırıyorum aktif oldu gözüküyor ama hiçbir siteye giremiyorum, internet yokmuş gibi aynı.

ana makinesinin DNS adresi bulunamadı. Sorun teşhis ediliyor.

Son düzenleme:
Hocam aynen dediğiniz gibi oldu Discord'un web sitesi dahil her yasaklı siteye girebiliyorum ama Discord'un uygulaması açılmıyor sağlayıcım Superonline fiber.
Bir türlü çözemiyoruz hocam, aslında Discord'un tarayıcıdan çalışması demek Discord'un sunucularına erişebiliyor olduğunuz anlamına geliyor ancak uygulamayı açarken yapılan güncelleme için istek gönderip cevap alınacak sunucuya erişilemiyor maalesef.
Çözümünü bulamadık olur da çözerseniz konuya cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

Discord hesabım: kegrisko. (Sonunda nokta var) buradan yazarsanız elimden geleni yaparım.

Hocam eğer ayrıca bir VPN ya da proxy kullanıyorsanız bunu devre dışı bırakıp, el ile DNS değişikliği yaptıysanız (Windows ayarlarından) bunu geri alıp deneyebilir misiniz ? Bir de internet servis sağlayıcınızın ismini belirtirseniz daha kolay yardımcı olurum.

Hiçbir değişiklik olmadı kapalı hiçbir siteye erişim yoktu.
Discord web dahil ve hiçbir hata almadım kurulum sırasında fark ettiğim.
Alternative_superonline da denedim. Her DNS de.
Çalıştır'ı açıp (Windows+R tuşları ile de açabilirsiniz) services.msc yazıp Çalıştır'a basın, ardından GoodbyeDPI hizmetinin listede bulunup bulunmadığını kontrol edin (Alfabetik sıralamayla daha kolay bulabilirsiniz). Eğer hizmet listede var ancak çalışmıyorsa sağ tıklayıp Başlat seçeneğine tıklayın. Hizmetin kurulumunu doğru şekilde sağlayıp sağlamadığınızı bu şekilde öğrenebilirsiniz. Listede hizmetin bulunup bulunmadığını cevap olarak yazabilir misiniz ?
Ayrıca herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz (Windows Defender da dahil) ?

Son düzenleme:

Bildiğim iyi oldu, teşekkür ederim, bu arada Türk Telekom kullanıyorum ve bir arkadaş ile bu sorunu çözdük.

service.mscden her seferinde kontrol ettim hep çalışıyordu Superonline alternative otomatik çalıştırmıyordu nedense daha önceki mesajlardan çözümler denedim antivirus: Bitdefender(Free) kullanıyorum.

Dediklerinizi yaptım fakat çalışmadığı için (Türk Telekom kullanıyorum) silmek zorund kaldım. Silmek için ilk önce dediğiniz gibi service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp herhangi bir tuşa bastım ve açılan pencere anında kapandı. Sonra bir de manuel olarak sildim. Tam olarak silinmiş midir? Şimdiden teşekkür ederim @cagritaskn.

Hizmetlere girip GoodbyeDPI isimli hizmetin hâla var olup olmadığına bakın. Eğer listede yoksa başarıyla kaldırdığınız anlamına gelir.

service.mscden her seferinde kontrol ettim hep çalışıyordu Superonline alternative otomatik çalıştırmıyordu nedense daha önceki mesajlardan çözümler denedim antivirus: Bitdefender(Free) kullanıyorum.
Eski dosyaları kullanıyor olabilirsiniz, konuda bulunan linkten tekrar indirme gerçekleştirip kurulum yapabilirsiniz. (Önce service_remove.cmd dosyasını çalıştırmayı unutmayın)
Ancak Superonline için net bir çözüm hâla bulunamadı.

Eski dosya kullanmadığma eminim çoktan 2 defa indirip denedim ve D-Smart'ın Superonline omladığına eminim Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar.

Eski dosya kullanmadığma eminim çoktan 2 defa indirip denedim ve D-Smart'ın Superonline omladığına eminim Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar.
Türkiye'deki neredeyse tüm internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Superonlineda sorun yaşanmasının sebebi Turkcellin tercih ettiği politika.
Aynı şekilde D-Smart da benzer bir politika tercih ediyor olabilir.
İndirdiğiniz .zip arşivinin içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörün içindeki x86 ve x86_64 dizinine girip WinDivert.dll ve WinDivert64.sys dosyalarının bulunup bulunmadığını kontrol edin.
Eğer dosyalar bulunmuyorsa antivirüs programınız bu dosyaları silmiş olabilir. Dosyalar bulunuyorsa bile karantinaya alınmış ve kullanılamaz durumda olabilir.
Bunu çözmek için bu adresteki makaleden Bitdefender isimli programda GoodbyeDPI klasörü İçin hariç tutma işlemini gerçekleştirip, .zip arşivindeki dosyaları tekrar aynı konuma çıkartın ve kurulum işlemi gerçekleştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…