Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Türkiye için olan versiyonun farkı nedir? Zaten hali hazırda normal versiyonu kullanıyorum. Buna geçmemin faydası var mı? @cagritaskn

Aynı ağdaki diğer cihazlarda bir sorun yok. Başka bir tarayıcı ile denediğimde yine bağlanamıyorum. Fiber internete geçiş yaptım hala aynı sorunu yaşıyorum. Dediğim gibi goodbyedpi'ın rus versiyonunu kullanmıştım acaba bunla ilgili bir sorun mu oldu?

Teşekkürler çalıştı, WARP ile giremiyordum.

Hocam dediğim gibi GoodbyeDPI hizmetinin silindiğinden eminseniz ve bir batch dosyası çalıştırmıyorsanız GoodbyeDPI, sisteminizde herhangi kalıcı bir değişiklik yapmadığından artık bununla alâkası kalmıyor. GoodbyeDPI'ın global versiyonu için de durum tamamen aynı. Dosyalarda bulunan alternatif metodları kullanıyorsanız ve Windows ayarlarından bir DNS değişikliği yaptıysanız bunu geri alarak sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Türkiye için olan versiyonun farkı nedir? Zaten hali hazırda normal versiyonu kullanıyorum. Buna geçmemin faydası var mı? @cagritaskn
Hocam binary dosyaları tamamen aynı. Ben yalnızca Türk internet sağlayıcılarının politikalarına uyum sağlayan komut dosyaları yazıp ekstra olarak anlaşılabilir Türkçe bir rehber hazırladım. Orijinali çalışıyorsa buna gerek kalmıyor.

Hocam çok iyi program GitHub'tan indirdim helal olsun.

@cagritaskn Kaspersky uygulamanın çalışmasına izin vermiyor. Kaspersky'ı çalıştırdığım an itibariyle uygulama çalışmayı durduruyor, kapattığım anda ise tekrar çalışıyor. Sanırım çoğu arkadaşta bundan dolayı problem yaşadı, güvenilir uygulamalara dosyanın içerisindeki ".bat" dosyalarını vs. ekledim ancak durum yine aynı, sanırım antivirüslerle ilgili bu problem çözüldüğünde kimsenin sorunu kalmayacak. Çözüm öneriniz var mı?

Hocam bu sorunu güvenilir dosyalara yalnızca .cmd dosyalarını eklemekle gideremezsiniz. Asıl dışlamalara eklemeniz gerekenler .dll .sys ve .exe dosyaları. Bunun da kolay yolu tüm klasörü dışlama olarak eklemek. Aslında önceki cevaplarımda bu soruna yönelik çözümleri yazdım. Her antivirüs programı için durum farklı olduğundan tek tek çözümünü yazamıyorum. Ya antivirüs programını kapatacaksınız ya da dışlamalara dosyaları çıkarttığınız klasörü ekleyeceksiniz. Örneğin Kaspersky için buradaki rehberi izleyerek proje dosyalarının içeren klasörün tamamını (dosya değil klasörü seçerek) dışlama olarak ekleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

İstisnalara eklendiğinde de maalesef sorun çözülmüyor. Belirtilen klasörü alt dosyalarını içerecek şekilde eklediğimde yine de hiçbir etkisi olmuyor maalesef. Uygulamanın çalışmasının etkilediği başka dosyalar varsa onları da eklemem gerekiyor olabilir mi?

İndirdiğiniz .zip dosyasını ayıkladığınız klasörün dışındaki herhangi bir konumda bulunan dosyalar, bu yazılımın çalışmasına etki etmeyecektir. Dolayısıyla antivirüs programınızdaki istisnalara tüm klasörü (goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey) eklediğinizden emin olduktan sonra service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp baştan kurulum yaparsanız sorunun çözülmesi gerekiyor.
Yerinde mi yoksa silinmiş/karantinaya alınmış mı diye kontrol etmeniz gereken dosyalar:
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert64.sys goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert32.sys goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert.dll goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\goodbyedpi.exe goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\WinDivert64.sys goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\WinDivert.dll goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\goodbyedpi.exe

Eğer bu dosyalar yerindeyse, hizmeti service_remove.cmd dosyası ile kaldırdıysanız ve ardından temiz kurulum yaptıysanız, buna rağmen hala çalışmıyorsa Windows Defender'ın dışlamalarına da belirtilen klasörü eklemenizi, yine sonuç alamazsanız antivirüs programınızı değiştirmenizi öneririm.

Alternatif her ikisini de DNS 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 ile denedim aynı durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…