Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Size teşekkürlerimi sunuyorum.

onu denedim çalışmadı

Merhabalar bunu indirdim. Sonra Kaspersky sürekli uyarı vermeye başladı windivert dosyasına.

Virustotal'e attim 2 uyarı çıktı biri Kaspersky'dı.
Bende açık kaynak dosyası diye güvendim zaten bu dosyalar uyarı verebilir false positive yaziyordu.

Sürekli uyarı veriyor bari siliyim dedim dosyayı silemedim Kaspersky kullanıyor vs. uyarı verip durdu.

Bir kaç kere daha denerken windivert.dll dosyasının açıklamasına baktım birkaç cümle vardı içinde bitcoin kelimesi geçiyordu. Bu program gerçekten güvenli mi?

(Amacım programı kötülemek değil Türk kullanıcılar için böyle birşey yapılması çok güzel birşey destekliyorum ama böyle birşey yaşadım söylemek
istedim.)
@cagritaskn

Hocam öncelikle kibar şekilde diğer kişileri galeyana getirmeden soru sorduğunuz için teşekkür ederim. WinDivert açık kaynaklı bir Windows Paket İnceleme-Değiştirme kütüphanesidir. Bu kütüphanenin geliştiricisi basil00 isminde bir kişidir. Bu kişi tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu şekilde bu kütüphaneyi Github - Windivert isimli Github repositorysinde paylaşmaktadır.
Bu geliştirici tamamen ücretsiz şekilde yayınladığı bu kütüphaneden hiçbir gelir elde etmemekte ancak gelecek bağışları da kabul etmektedir. Bağış yapılacak adres ise DLL dosyasının açıklamasında bulunuyor. Yani gördüğünüz Bitcoin yazısı ve yanındaki karmaşık sayılar ve harflerden oluşan adres WinDivert kütüphanesinin geliştiricisi olan basil00'a ait bağış yapabileceğiniz Bitcoin cüzdan adresidir. Bu adresi resmi sitesinde de paylaşıyor, bu da bağış sayfasının linki. Bitcoin yazısını gören herkes koşa koşa mining yapıyor yazmaya geliyor ancak durum anlattığım gibi.
Eğer service_remove.cmd dosyasını çalıştırdıktan sonra hâla WinDivert dosyalarını silemiyorsanız muhtemelen Kaspersky bunları karantinaya almıştır. Dilerseniz Kaspersky'nin karantina seçeneklerinden bu dosyaları silebilirsiniz.

onu denedim çalışmadı
Windows sürümünüzü ve bilgisayarınızın dilini belirtir misiniz ? Ya da Windows Powershell'in silindiği ya da bulunmadığı bir özelleştirilmiş Windows sürümü mü kullanıyorsunuz ?

Size teşekkürlerimi sunuyorum.
Rica ederim güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Türkçe ve windows 11 powershellin silindiği gibi bir sürüm kullandığımı düşünmüyorum

Türkçe ve windows 11 powershellin silindiği gibi bir sürüm kullandığımı düşünmüyorum
Hocam Discord'a bir şekilde erişebiliyorsanız bana ulaşabilir misiniz ? Ben bu hatayı yaşamadığımdan bu sorunla karşılaşan bir kişinin bilgisayarında sorunu çözüme kavuşturmam lazım. Discord kullanıcı adım: kegrisko. (Sonunda nokta var)

21 Kasım 2024 Güncellemesi:
  • Daha önceki sürüme geri dönüldü, yönetici izni talep etmek kullanıcıların küçük bir kısmı için bazı sorunlara neden oluyordu. (Hata ayıklama için Elecksy'e teşekkürler).
  • 2 adet alternatif yöntem daha eklendi (service_install_dnsredir_turkey_alternative3_superonline.cmd ve service_install_dnsredir_turkey_alternative4_superonline.cmd).
  • Artık hizmet kurulumları yapıldıktan sonra kurulan hizmetler otomatik olarak başlatılacak.

@ernerol11 @vesteerie Sorun çözüldü. Bu adresten yeni sürümü indirip tekrar kurulum yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam Turkcell Süper online da sadece programı açtığımızda açılmadı discord. Hem DNS değiştirip hemde programı mı açmamız lazım ?

Hocam Turkcell Süper online da sadece programı açtığımızda açılmadı discord. Hem DNS değiştirip hemde programı mı açmamız lazım ?
Hocam Superonline için hazırladığım 4 adet alternatif metodun 1 ve 2 numaralı olanlarını kullanacaksanız ayrıca Windows ayarlarından DNS ayarlamanız gerekiyor 3 ve 4 numaralı alternatif metodların kullanımında ayrıca DNS ayarlamanıza gerek yok çünkü önayarlı Yandex DNS bulunuyor 3 ve 4 numaralı alternatiflerde.

Selamlar internet browser da her yere girebiliyorum Discord dahil ancak Discord uygulamasından girmeye çalıştığımda Update'leri yapıyor fakat starting kısmında kalıyor ne denediysem çözemedim var mı bir çözümü?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-22 153313.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 22
Alternatif metodları denediniz mi hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…