Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam güncel Android cihazlarda bu tarz güvenlik açıkları çok nadir bulunuyor artık. Kaldı ki Google Play Store'da gördüğünüz uygulamalar orta düzey bir güvenlik kontrolünden geçtikten sonra public hâle geliyor. Bu konuda bir endişeniz olmasın. APK olarak yüklediğiniz uygulamaları ise taratmanızda fayda var. Güncel Android sürümüne sahip cihazlarda Play Protect zaten APK yüklemelerinde otomatik tarama öneriyor. Bu şekilde bir uyarı aldığınızda taratmanız yeterli olur. RAM konusunda ise ikisi de çalışıyor ise RAM'inizi az tüketen uygulamayı seçmeniz mantıklı olur bahsettiğiniz Intra isimli uygulama da güvenlidir kullanmaktan çekinmenize gerek yok.
İlginiz için çok teşekkür ederim.

Maalesef önceki cevaplarda önerdiğim çözüm yollarından öte bir tavsiyede bulunanayacağım. Bir güncelleme olursa yanıtlayacağım.

Superonline'da yaşanan sorun bu şekildeydi. Alternatif olmayan asıl metodda doğrudan Yandex DNS gömülü. Dolayısıyla DNS'i ayrıca el ile ayarlamanıza gerek yok. Alternatif metotları kullanarak kurulum yaptıysanız ayrıca DNS değiştirmeniz gerekiyor.

Direkt olarak videodaki ilk kısmı uyguladım. Hiçbir şey yapmadım. Ama şöyle bir şey var, Türk Telekom sağlayıcı olan bir Wi-Fi'ye bağlandığımda bağlanıyor. Ben şu an yurtta kalıyorum. Bazen çekmeyince telefonumun internetini bağlıyorum bilgisayar. Bu şekilde yaptığım zaman Discord'a giremiyorum. Şans işi sanırım. Anlamadım bu durumu.

Direkt olarak videodaki ilk kısmı uyguladım. Hiçbir şey yapmadım. Ama şöyle bir şey var, Türk Telekom sağlayıcı olan bir Wi-Fi'ye bağlandığımda bağlanıyor. Ben şu an yurtta kalıyorum. Bazen çekmeyince telefonumun internetini bağlıyorum bilgisayar. Bu şekilde yaptığım zaman Discord'a giremiyorum. Şans işi sanırım. Anlamadım bu durumu.
Hocam hotspotlar ile maalesef çalışmıyor program. İki kez köprü kurmaya çalışıldığından çakışma oluyor. ValdikSS'in reposunda da bu durum belirtilmiş ancak orijinal yazılımın geliştiricisi olan ValdikSS de bu konuya çözüm bulamamış. Bir kullanıcı ise eski sürümlerden birinde hotspotla da çalıştırabildiğini bildirmiş ancak hangi sürüm olduğunu belirtmemiş. Global sürümün eski sürümlerini deneyerek bulmaya çalışabilirsiniz.

Direkt olarak videodaki ilk kısmı uyguladım. Hiçbir şey yapmadım. Ama şöyle bir şey var, Türk Telekom sağlayıcı olan bir Wi-Fi'ya bağlandığımda bağlanıyor. Ben şu an yurtta kalıyorum. Bazen çekmeyince telefonumun internetini bağlıyorum bilgisayar. Bu şekilde yaptığım zaman Discord'a giremiyorum. Şans işi sanırım. Anlamadım bu durumu.

Hocam hotspotlar ile maalesef çalışmıyor program. İki kez köprü kurmaya çalışıldığından çakışma oluyor. Valdikss'in reposunda da bu durum belirtilmiş ancak orijinal yazılımın geliştiricisi olan valdikss de bu konuya çözüm bulamamış. Bir kullanıcı ise eski sürümlerden birinde hotspotla da çalıştırabildiğini bildirmiş ancak hangi sürüm olduğunu belirtmemiş. Global sürümün eski sürümlerini deneyerek bulmaya çalışabilirsiniz.

Global sürümün eski sürümlerin linki var mı? Çok da önemli değil Discord halihazırda çok fazla internet yiyen bir uygulama. Bu şekilde de kullanabilirim ama internet bazen gidiyor. Yardımlarınız ve usanmadan cevap yazdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Global sürümün eski sürümlerin linki var mı? Çok da önemli değil Discord halihazırda çok fazla internet yiyen bir uygulama. Bu şekilde de kullanabilirim ama internet bazen gidiyor. Yardımlarınız ve usanmadan cevap yazdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Rica ederim.
Global versiyonun eski sürümlerini de buradan bulabilirsiniz.

Öncelikle emeklerin için teşekkürler @cagritaskn
Rusya'nın yıllardır müzdarip olduğu durumdan bizde nasiplendik. Bakalım bu ısrar nereye kadar gidecek.

Programı kullanan arkadaşlar için önerim sadece TTL komutunu kullanıp; programın çalışıp çalışmadığını denemek olucaktır. Harici DNS ve komut atamaları bazı websitelerine erişiminizi engelleyebiliyor. TTL 3 şimdilik en safe option. Üstü veya altı ya çok boğuyor ya da çok serbest bırakıyor.

Etrafımdan duyduğum ve tecrübe ettiğim kadarıyla spesifik ISS'e sahip olan(UyduNet-KabloNET vb.) , Double-Modem(Bridge) kullanan ve Statik IP kullanan kişilerce GoodByeDPI genellikle çalışmıyor.
Bu durumu kendimce bypassladım- birkaç workaround ile üstesinden geldim.

Yukarıda belirttiğim konulardan müzdarip olan arkadaşlar bana ulaşırlarsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Bende yine çalışmadı bu yol, üstelik superonline’ın verdiği modemi kendi aldığım router ile değiştirmiştim (wan şifresini wireshark ile aldım). Sadece vpn ile girebiliyorum.

Bende yine çalışmadı bu yol, üstelik superonline’ın verdiği modemi kendi aldığım router ile değiştirmiştim (wan şifresini wireshark ile aldım). Sadece vpn ile girebiliyorum.
Routerla pek alakası yok hocam. ISS'nizin paket izlemesini router değiştirerek durduramazsınız. Şunları kontrol edip yazar mısınız ?

- Başlat > Hizmetler'e girip GoodbyeDPI ve WinDivert ismine sahip hizmetlerin yüklü ve çalışıyor olup olmadığını kontrol edin.

- ZIP klasörünü ayıkladığınız konumda yerinde mi yoksa silinmiş/karantinaya alınmış mı diye kontrol edin. Kontrol etmeniz gereken dosyalar:
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert64.sys
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert32.sys
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert.dll
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\goodbyedpi.exe
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\WinDivert64.sys
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\WinDivert.dll
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\goodbyedpi.exe

- Eğer alternatif metodları kullanacaksanız veya kullanıyorsanız Windows ayarlarından DNS değiştirip değiştirmediğinizi kontrol edin. ( Windows 11 için bu, Windows 10 için ise bu rehberi takip edebilirsiniz. )

Routerla pek alakası yok hocam. ISS'nizin paket izlemesini router değiştirerek durduramazsınız. Şunları kontrol edip yazar mısınız ?

- Başlat > Hizmetler'e girip GoodbyeDPI ve WinDivert ismine sahip hizmetlerin yüklü ve çalışıyor olup olmadığını kontrol edin.

- ZIP klasörünü ayıkladığınız konumda yerinde mi yoksa silinmiş/karantinaya alınmış mı diye kontrol edin. Kontrol etmeniz gereken dosyalar:
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert64.sys
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert32.sys
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\WinDivert.dll
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86\goodbyedpi.exe
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\WinDivert64.sys
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\WinDivert.dll
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey\x86_64\goodbyedpi.exe

- Eğer alternatif metodları kullanacaksanız veya kullanıyorsanız Windows ayarlarından DNS değiştirip değiştirmediğinizi kontrol edin. ( Windows 11 için bu, Windows 10 için ise bu rehberi takip edebilirsiniz. )
Evet bir sorun varmış ve ek olarak alternatif superonline 2 bat’ı çalıştırdım ve discord açıldı...

Evet bir sorun varmış ve ek olarak alternatif superonline 2 bat’ı çalıştırdım ve discord açıldı...
Güle güle kullanın. Eğer çalıştırdığınız Superonline alternatif metod 2 isimli yolu kullanmak ve konsol penceresini görmek istemiyorsanız, ayrıca her başlatışta çalışmaya başlasın istiyorsanız service_install_dnsredir_turkey_alternative2_superonline.cmd isimli dosyayı bir kereliğine çalıştırarak bunu sağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı