Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam DNS'inizi Windows üzerinden doğru şekilde yapılandırdığınızdan emin olun. Windows 8, 8.1, 10 veya 11 kullanıyorsanız hem Windows Ayarları kısmından hem de Bağdaştırıcı Seçenekleri'nden DNS ataması yapabilirsiniz.
Bunu söylememin sebebi diğer metodların sizde çalışmış olması. Alternatif 2 yerine alternatif 1'de de deneyebilirsiniz.

Ayrıca service_install_dnsredir_turkey.cmd komut dosyasını düzenlemeyi de deneyebilirsiniz. Çok vaktinizi alacağını sanmıyorum.

teşekkürler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna göre yaptım.
Açılıyor ama 1 saat sonra filan kendi kendine kapanıyor.
GoodbyeDPI hep açık mı olmalı?
Ben Discord'u açtıktan sonra kapatıyorum onu.
Çünkü oyun oynarken harici bir program gibi gözüküyor banlanma ihtimaline karşı kapatıyorum.

Aslında pek sorun değil kapanınca GoodbyeDPI'i açıyorum sonra Discord'u tekrar açıyorum böyle 1 saat daha götürüyor.

Hiç kapanmasa daha iyi tabi.

İnternet sağlayıcısı : Süperonline

@cagritaskn bir öneriniz var mı hocam?

Hocam şuana kadar hiçbir ban bildiriminde bulunulmadı. CoD Warzone, PUBG ve CoD Black Ops 6 oyunlarının anti-hile yazılımları yalnızca oyunların açılmasına engel oluyor ancak ban yedirtmiyor. Dolayısıyla banlanma ihtimaliniz bildiğimiz kadarıyla (500 binden fazla kullanıcı arasında 3-4 adet yanlış bildirim dışında) yok. Dolayısıyla hizmeti kapatmanıza gerek yok.

Ancak yine de hizmet olarak kullanmak istemiyorsanız service_remove.cmd dosyası ile kurduğunuz hizmeti kaldırıp batch dosyaları ile geçici olarak çalıştırabilirsiniz. Geçici olarak çalıştırma hakkında konuda ve Github sayfasında anlatımlar mevcut.

Bende superonline kullanıyorum ama çalışmadı. Nasıl yaptın anlatabilir misin?
Repo'yu zip olarak indirdikten sonra klasöre çıkardım, turkey_dnsredir.cmd komut dosyasını çalıştırdım. Superonline için yapılmış komut dosyası çalışmadı bende (turkey_dnsredir_alternative_superonline.cmd).

Hocam ben indiriyom ama Kaspersky engelliyor napcam?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-25 190951.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 46
Hocam ben indiriyom ama Kaspersky engelliyor napcam?
Hocam Kaspersky programını devre dışı bırakıp indirin. Ardından indirdiğiniz .zip dosyasını bir klasöre çıkartın. Ayıkladığınız klasörü Kaspersky'nin istisnalarına ekleyin (Nasıl yapacağınız bilmiyorsanız buradaki rehberden bakabilirsiniz). Bunları yaptıktan sonra Kaspersky'i tekrar aktive edebilirsiniz.

alternatif 4 dü denedim ve superonline oldugum halde girdi. Teşekkürler

githubdan indirmeye çalıştığımda virüs koruyucum uyarı veriyor daha önceden yüklediğimdede virüs girmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…