Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Cloudflare DNS'si denedin mi? Ben deneyince Discord açıldı DNS: 1.1.1.1 diğer DNS 1.0.0.1

Evet denededim ama yine de çalışmadı.

Cloudflare DNS'si denedin mi? Ben deneyince Discord açıldı DNS: 1.1.1.1 diğer DNS 1.0.0.1

Discord hariç Roblox gibi yasaklı yerlere girebiliyorum Discord'u silip indirmeme rağmen düzelmedi.

Son düzenleme:
Hocam hangi antivirus programı önerisiniz?
McAfee, Avast, Bitdefender, Malwarebytes Antimalware programlarından birini kullanmanızı öneririm.

Format atmayı deniyorum şu anda.
Hocam Update failed hatası Superonline'da meydana geliyor ve alternatif yollar ile Superonline kullanıcıları bu sorunu çözebiliyorlardı. Ancak bu durum tüm Superonline kullanıcıları için geçerli değil küçük bir kısmı ne yaparsa yapsın bu sorunu çözemiyordu. Format atmanın bir fayda sağlayacağını sanmıyorum maalesef.

McAfee, Avast, Bitdefender, Malwarebytes Antimalware programlarından birini kullanmanızı öneririm.

Hocam Update failed hatası Superonline'da meydana geliyor ve alternatif yollar ile Superonline kullanıcıları bu sorunu çözebiliyorlardı. Ancak bu durum tüm Superonline kullanıcıları için geçerli değil küçük bir kısmı ne yaparsa yapsın bu sorunu çözemiyordu. Format atmanın bir fayda sağlayacağını sanmıyorum maalesef.
Kaspersky kaldırdım BitDefender indiriyom.

Vazgeçtim antivirüs kurmacam.

Son düzenleme:
Böyle takılı kalıyor, n'apmalıyım?

Dosya Ekleri

• 1732725135942.png
    1732725135942.png
    82,5 KB · Görüntüleme: 53
Ben normalde bu yöntemi bayağıdır kullanıyorum fakat bugün itibariyle discordum açıkken birden checking for updates kısmında takılı kalıyor. Herhangi bir çözümü bilen var mı yoksa sorun bende mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı