Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Merhaba Superonline kullanıcısı olarak programladığınız komut işe yaramıştı Android için de yapabilir misiniz acaba.
Hocam Android için farklı protokoller ve komut değerleri içeren uygulamalar mevcut ve maalesef bu uygulamalar hakkında bilgim yok.

Merhaba, bir türlü başlatamıyorum bu hataları veriyor. Quad olanı yönetici olarak çalıştırıyorum.
Merhaba, bilgisayarda aktif olan hesabınızın Administrator yetkilerine sahip olup olmadığını kontrol edin. Başlat > Çalıştır > "services.msc" yazarak GoodbyeDPI isimli hizmetin yüklü olup olmadığını kontrol edin.

Forumda yazmış olduğunuz şeyleri yapmama rağmen goodbyedpi açtıktan sonra hem internetimde aşırı derecede bir yavaşlama oluyor hem de discord sürekli checking for updates diyor.
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz ?

Arkadaşlar uygulamanın CS 2 de veya Valorant'ta ban yedirme riski falan var mı?
Şuana kadar tek bir ban bildirimi bile gelmedi.

Selamlar.
Netim TurkNet fiber ne yaptıysam DC başlamadı hizmetlerde oto başlama seçili ama yine de olmuyor.
Ağ ayarlarınıda sıfırladım ya da aç kapa olan hizmetide denedim işe yaramadı.
Fiber kullanıcıları çeşitli sorunlar yaşayabiliyor. Alternatif yolların tamamını denediniz mi acaba ?

@cagritaskn tamamını denedim hocam install olanlarda dahil her defasında remove de yaptım ama olmadı bir türlü

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-02-22-11-16-71_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2024-12-02-22-11-20-80_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2024-12-02-22-11-23-67_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 73
@cagritaskn tamamını denedim hocam install olanlarda dahil her defasında remove de yaptım ama olmadı bir türlü

GoodbyeDPI'ın Windows için uygun alternatifleri:

Bu listedeki programları kullanımını öğrenerek çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Maalesef konuda bulunan tüm tavsiyeleri uyguladıysanız farklı bir öneride bulunamayacağım.

GoodbyeDPI'ın Türkiye sürümü için elinize sağlık gayet güzel çalışıyor Türk Telekom ile. Bir sorum olacak, konfigürasyonların Yandex DNS'e bağlamasının spesifik bir sebebi var mı? Cloudflare'in DNS testini yaparken farkettim.

Hocam Yandex DNS sorunsuz ve hızlı bir DNS. Ancak özel olarak Yandex DNS tercih etmemin sebebi Rusya'da uygulanan ağır sansürün ülkemizdekine benzemesi ve DNS'in de buna yönelik çözümler sunması. Cloudflare DNS de son derece güvenilir bi seçim olacaktır ancak asıl olay sansürü ve paket incelemesini reddetmek olduğundan Yandex DNS varsayılan olarak kullanılıyor.
Alternatif metodların 1 ve 2 numaralıları önceden belirlenmiş DNS kullanmıyor ve sizin Windows Ayarlarından atayacağınız DNS'i kullanıyor. Dolayısıyla farklı bir DNS kullanarak bağlantı sağlamak isterseniz bu yöntemleri kullanabilirsiniz.

D-Smart internet kullanıyorum anti virus ve firewall devre dışı.
Turkey_dnsedir ve alternative supernline.
start "" goodbyedpi.exe -1 ile 9 arası denedim.
start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 1 ile 9 arası denedim.
start "" goodbyedpi.exe -1-9 --set-ttl 1-9 ikisi beraberde denedim.
1-4 arası uzun süre checking for Update diyor retrying demeden önce.
DNS 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 denedim.
Çalışmıyor Discord web sitesine VPN kaba kuvvet ile giriyor sadece.

selam linux icin calisir mi acaba
Maalesef GoodbyeDPI Linux için çalışmıyor ancak aynı işlevi benzer yollarla yerine getiren diğer uygulamalara bakabilirsiniz:
  • zapret by @bol-van (for MacOS, Linux and Windows)
  • Green Tunnel by @SadeghHayeri (for MacOS, Linux and Windows)
  • DPI Tunnel CLI by @zhenyolka (for Linux and routers)
  • PowerTunnel by @krlvm (for Windows, MacOS and Linux)
  • SpoofDPI by @xvzc (for macOS and Linux)

GoodbyeDPI her internet sağlayıcı ve her internet sitesi için çalışma garantisi vermiyor.
Zapret GreenTunnel gibi programlara göz atıp bunları deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…