cagritaskn Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #411 EverIast dedi: arka plan da çalışan ekstra bir uygulama yok en azından bir de o tarafından düşünün Genişletmek için tıkla... Ortalama %0.04 civarı CPU kullanımı 4 Megabayt da RAM kullanımı ile çalışıyor. Neredeyse yok gibi yani. En ufak bir yük bile bindirmiyor sisteminize.
EverIast dedi: arka plan da çalışan ekstra bir uygulama yok en azından bir de o tarafından düşünün Genişletmek için tıkla... Ortalama %0.04 civarı CPU kullanımı 4 Megabayt da RAM kullanımı ile çalışıyor. Neredeyse yok gibi yani. En ufak bir yük bile bindirmiyor sisteminize.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.232 Makaleler 4 Çözümler 21 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #412 Merak edenler için, Roblox ile de çalışıyor arkadaşlar.
EverIast Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #413 cagritaskn dedi: Eki Görüntüle 2396142Eki Görüntüle 2396146Ortalama %0.04 civarı CPU kullanımı 4 Megabayt da RAM kullanımı ile çalışıyor. Neredeyse yok gibi yani. En ufak bir yük bile bindirmiyor sisteminize. Genişletmek için tıkla... hamza4kgul arkadaşımız GoodbyeDPI'ın çalışmadığını yazmış.
cagritaskn dedi: Eki Görüntüle 2396142Eki Görüntüle 2396146Ortalama %0.04 civarı CPU kullanımı 4 Megabayt da RAM kullanımı ile çalışıyor. Neredeyse yok gibi yani. En ufak bir yük bile bindirmiyor sisteminize. Genişletmek için tıkla... hamza4kgul arkadaşımız GoodbyeDPI'ın çalışmadığını yazmış.
cagritaskn Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #414 EverIast dedi: hamza4kgul arkadaşımız GoodbyeDPI'ın çalışmadığını yazmış. Genişletmek için tıkla... Herkeste çalışma garantisi yok maalesef. Elimden geldiğince çözüm önerilerinde bulunuyorum.
EverIast dedi: hamza4kgul arkadaşımız GoodbyeDPI'ın çalışmadığını yazmış. Genişletmek için tıkla... Herkeste çalışma garantisi yok maalesef. Elimden geldiğince çözüm önerilerinde bulunuyorum.
J jamesdeen Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 16 14 Ocak 2025 #415 Merhaba, Superonline fiber için alternatif 2 olanı kullandım ve işe yaradı, çok teşekkürler.
cagritaskn Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #416 jamesdeen dedi: Merhaba, Superonline fiber için alternatif 2 olanı kullandım ve işe yaradı, çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Fiber kullanıcılarının çoğunda çalışmıyordu, sıradışı olmuş. Güle güle kullanın.
jamesdeen dedi: Merhaba, Superonline fiber için alternatif 2 olanı kullandım ve işe yaradı, çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Fiber kullanıcılarının çoğunda çalışmıyordu, sıradışı olmuş. Güle güle kullanın.
xDqrkMaster Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #417 GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor fakat Valorant açılmıyor neden? Yani daha doğrusu arkadaşlarımda çalışıyor ama bende açılmıyor sebebi nedir acaba?
GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor fakat Valorant açılmıyor neden? Yani daha doğrusu arkadaşlarımda çalışıyor ama bende açılmıyor sebebi nedir acaba?
cagritaskn Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #418 xDqrkMaster dedi: GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor fakat Valorant açılmıyor neden? Yani daha doğrusu arkadaşlarımda çalışıyor ama bende açılmıyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Daha önce Cloudflare WARP kullandınız mı hiç ?
xDqrkMaster dedi: GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor fakat Valorant açılmıyor neden? Yani daha doğrusu arkadaşlarımda çalışıyor ama bende açılmıyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Daha önce Cloudflare WARP kullandınız mı hiç ?
xDqrkMaster Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #419 cagritaskn dedi: Daha önce Cloudflare WARP kullandınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... WARP Ne tam olarak bilmiyorum ama Superonline için DNS değişirken 1.1.1.1/ 1.0.0.1 kullanıyordum Cloudflare DNS diye
cagritaskn dedi: Daha önce Cloudflare WARP kullandınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... WARP Ne tam olarak bilmiyorum ama Superonline için DNS değişirken 1.1.1.1/ 1.0.0.1 kullanıyordum Cloudflare DNS diye
cagritaskn Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #420 xDqrkMaster dedi: WARP Ne tam olarak bilmiyorum ama Superonline için DNS değişirken 1.1.1.1/ 1.0.0.1 kullanıyordum Cloudflare DNS diye Genişletmek için tıkla... Windowsun hangi sürümünü kullandığınızı öğrenebilir miyim ?
xDqrkMaster dedi: WARP Ne tam olarak bilmiyorum ama Superonline için DNS değişirken 1.1.1.1/ 1.0.0.1 kullanıyordum Cloudflare DNS diye Genişletmek için tıkla... Windowsun hangi sürümünü kullandığınızı öğrenebilir miyim ?