Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam kaspersky ı sildim ve söylediğiniz her şeyi denedim ama olmuyor yardım edebilir misiniz :(
Kullandığınız internet sağlayıcısının ismini paylaşabilir misiniz ? Ayrıca Başlat > Hizmetler yolunu izleyip listede GoodbyeDPI'ı bulup o satırın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz ?

Kullandığınız internet sağlayıcısının ismini paylaşabilir misiniz ? Ayrıca Başlat > Hizmetler yolunu izleyip listede GoodbyeDPI'ı bulup o satırın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz ?
D-smart kullanıyorum
1736944315959.png

Kaspersky antivirüs programını sildim sadece vpn duruyor fakat şu an kapalı. CloudFlare WARP hiç yüklemedim kullanmıyorum
Hocam ilk olarak Windows Ayarları > Ağ ve internet > Gelimşi ağ ayarları yolunu izleyerek Cloudflare WARP'a ait adaptörün sağındaki Devre Dışı Bırak butonuna basın. Ardından bu adresten gerekli ZIP dosyasını tekrar indirip kurulum sağlayın. (Kaspersky önemli binary dosyalarını kaldırmış olabilir, bu sebeple tekrar yüklüyorsunuz) Daha sonra çalışıp çalışmadığını test edip buraya cevap yazın lütfen.

Hocam ilk olarak Windows Ayarları > Ağ ve internet > Gelimşi ağ ayarları yolunu izleyerek Cloudflare WARP'a ait adaptörün sağındaki Devre Dışı Bırak butonuna basın. Ardından bu adresten gerekli ZIP dosyasını tekrar indirip kurulum sağlayın. (Kaspersky önemli binary dosyalarını kaldırmış olabilir, bu sebeple tekrar yüklüyorsunuz) Daha sonra çalışıp çalışmadığını test edip buraya cevap yazın lütfen.
Hocam Cloudflare WARP'a ait bir adaptör gözükmüyor. ZIP dosyasını tekrar indirip denedim fakat hala çalışmıyor.

Hocam Cloudflare WARP'a ait bir adaptör gözükmüyor. ZIP dosyasını tekrar indirip denedim fakat hala çalışmıyor.
Hocam maalesef bilinen ortak tüm çözüm yollarını yazdım. Bireysel olarak tek tek yardımcı olamayacağımdan sizin için farklı bir çözüm önerisi veremiyorum. GoodbyeDPI'ın herkeste ve her şey için çalışma garantisi yok. Yapabileceğiniz en iyi şey Zapret gibi benzer yazılımları denemek.

Kaspersky isimli antivirüsü kullanıyor musunuz ve Cloudflare WARP isimli uygulamayı ya da benzer bir VPN kullanıyor musunuz?

Hocam bunlar kullanılırsa tam olarak ne oluyor? Kaspersky'i sadece uygulama üzerinden deaktive etmek yeterli mi GoodbyeDPI'i kullanmak için yoksa mecbur tamamen kaldırmak mı gerekiyor?

Hocam bunlar kullanılırsa tam olarak ne oluyor? Kaspersky'i sadece uygulama üzerinden deaktive etmek yeterli mi GoodbyeDPI'i kullanmak için yoksa mecbur tamamen kaldırmak mı gerekiyor?

Kaspersky Antivirüsü Hakkında Önemli Not (13.01.2025)​

Dikkat!:
Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Bunu yapmadığınız taktirde GoodbyeDPI çok yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımları tercih edebilir ya da Windows Defender kullanabilirsiniz. (Windows Defender 2025 yılı itibariyle kötü amaçlı yazılım ve siteleri engellemekte son derece yeterlidir.) Kaspersky'i GoodbyeDPI ZIP dosyasının indirme işlemi sırasında devre dışı bırakmanız, indirdikten sonra dışlamalara eklemeniz veya devre dışı bırakmanız sorunu çözmeyecektir. GoodbyeDPI'ı doğru şekilde kullanabilmek için Kaspersky isimli antivirüs yazılımından bir şekilde kurtulmalısınız.

Bu not Github sayfasının en üst kısmında sabitlenmiş şekilde bulunuyor.

Cloudflare WARP ise bazı durumlarda çakışma yaşatıyor. Bir kez kullanılınca ağ adaptörü kurduğundan daha sonra bu adaptör yüklü olmaya devam ettiğinde GoodbyeDPI sağlıklı bir şekilde çalışamıyor. Tamamen kaldırıldıktan sonra bile Ağ Adaptörleri ayarlarından devre dışı bırakılması ya da kaldırılması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı