Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam alternative yazan dosyaları deneyin isterseniz.
Ban yemenize asla sebep vermez tek yaptığı DNS değişikliğine izin vermek.

Denedim ancak işe yaramadı maalesef.

Denedim ancak işe yaramadı maalesef.
Çalıştır'ı açıp (Windows+R tuşları ile de açabilirsiniz) services.msc yazıp Çalıştır'a basın, ardından GoodbyeDPI hizmetinin listede bulunup bulunmadığını kontrol edin (Alfabetik sıralamayla daha kolay bulabilirsiniz) ardından başlangıç türünün "Otomatik" olup olmadığını kontrol edin. Eğer hizmet çalışmıyorsa sağ tıklayıp Başlat seçeneğine tıklayın. Bunları yaptığınızda dahi çalışmıyorsa tekrar yazabilirsiniz.

Ben servisi kurduğumda çalışmaması yanı sıra ınternet'e de bağlanamıyorum ve ayrıca bireysel bir şekilde açmaya çalışınca üstteki arkadaş gibi WinDivert.dll ve WinDiver64.sys not found uyarısı veriyor, çözümü var mı?

Bende bu Türkçe hali çalışmıyor ayrıca Türkiye halinin normaliyle ne farkı var.

Dediğinize baktım ancak otomatikte olmasına rağmen Discord checking for updates kısmında kalıyor ve sonra Update failed hatası veriyor.

Üstelik bunu yaptığımda tarayıcıdaki sekmeleri de kullanamıyorum bir nevi internet gidiyor.

Hocam Superonline Fiber mi kullanıyorsunuz ?

Bende bu Türkçe hali çalışmıyor ayrıca Türkiye halinin normaliyle ne farkı var.
Bağlantı metodları farklı sadece.
Globali çalışıyorsa buna gerek kalmıyor zaten.
Yaşadığınız sorunu detaylandırırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam WinDivert.dll ve WinDivert64.sys dosyaları false positive olarak bazı antivirüs programları tarafından virüs şeklinde görülebildiğinden antivirüs programınızı kapattıktan (ya da ayıkladığınız klasörü dışlamalara ekledikten) sonra dosyaları tekrar indirin, öncelikle service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın ardından seçeceğiniz bir hizmeti tekrar kurun. Bunu denedikten sonra aynı hatayı alırsanız cevap yazın lütfen.

TurkNet kullanıyorum.

TurkNet kullanıyorum.
GoodbyeDPI isimli hizmet yüklü, listede görünür ve Otomatik başlangıç için ayarlıyken bilgisayarınızı yeniden başlatmanıza rağmen, antivirüs programınızı kapatıp tekrar denemenize rağmen, hosts dosyasında Discord ile ilgili değişiklik yaptıysanız bunu geri almanıza rağmen, alternatif metodları da uygulamanıza rağmen; hala sonuç alamıyorsanız size verebileceğim tek tavsiye "Superonline Alternatif Yöntemleri" başlığı altındaki yolları denemeniz.

Bunun dışında Windows gibi ardı arkası olmayan sınırsız değişiklikler yapabileceğiniz bir işletim sisteminde size özel kişisel bilgisayarın ne şekilde yapılandırıldığını, modeminizin ayarlarını, hangi programların yüklendiğini vs. sayısız faktörü bilemeyeceğim için daha fazla yardımcı olamayacağım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…