Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Merhaba. Normal şartlarda son 7-8 aydır aktif olarak GoodbyeDpi kullanıyordum ancak çalışmalarım gereği bir ihtiyaç niteliğinde Proton VPN premium sürüm satın aldım. Kullandığım GoodbyeDpi sürümü sizlerin bahsettiğinizden farklı, internet sağlayıcım Türksat olmasına rağmen klasör içerisinde service_install_turktelekom.cmd dosyası aracılığı ile kullanmaktayım. Proton VPN'i Türkiye serverları üzerinden aktif ettiğimde bağlantım kesilmekte. Ancak Proton'u 7/24 açık tutmuyorum. Yalnızca gerekli anlarda, günün 5-6 saati açık tutmak durumundayım. Her seferinde birini kapat, diğerini aç, diğerini kapat, öbürünü aç şeklinde hizmet sağlamak istemiyorum. Bunun için yardımcı olabilmeniz mümkün müdür acaba? Bu iki uygulamayı birlikte kullanmanın bir yolu mevcut mudur?

Merhaba. Normal şartlarda son 7-8 aydır aktif olarak GoodbyeDpi kullanıyordum ancak çalışmalarım gereği bir ihtiyaç niteliğinde Proton VPN premium sürüm satın aldım. Kullandığım GoodbyeDpi sürümü sizlerin bahsettiğinizden farklı, internet sağlayıcım Türksat olmasına rağmen klasör içerisinde service_install_turktelekom.cmd dosyası aracılığı ile kullanmaktayım. Proton VPN'i Türkiye serverları üzerinden aktif ettiğimde bağlantım kesilmekte. Ancak Proton'u 7/24 açık tutmuyorum. Yalnızca gerekli anlarda, günün 5-6 saati açık tutmak durumundayım. Her seferinde birini kapat, diğerini aç, diğerini kapat, öbürünü aç şeklinde hizmet sağlamak istemiyorum. Bunun için yardımcı olabilmeniz mümkün müdür acaba? Bu iki uygulamayı birlikte kullanmanın bir yolu mevcut mudur?
Hocam maalesef daha pratik kullanım sağlayan GUI özelliğine sahip forklar geliştiriliyor ancak hala bitmiş haliyle bir proje bulunmuyor. Dolayısıyla bu şekilde kullanıma devam etmek durumundasınız gibi duruyor.

Düzgün yüklenmiş mi acaba daha önce kurduğumda internet yavaşlaması yaşadım( 2 gündür) şimdi baştan silip yükledim service_install_dnsredir_turkey. CMD daha önce hata verdi sanırım şimdi okuyamadım. İnternetim TurkNet.
TurkNet kullanıcısı iseniz Windows ayarlarından DNS değiştirmeniz yeterli olacaktır. GoodbyeDPI kullanmanıza gerek yok.

@cagritaskn hocam goodbye dpı den giriyorum dcye fakat dcde linklere tıklamıyor ama internet tarayıcısından vpnle giriyorum orda linklere bastığımda açılıyor sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam Discord'a giriş yapabiliyorsanız GoodbyeDPI işlevini yerine getiriyor demektir. Uygulamanın içerisinde gerçekleşen herhangi bir aksiyona GoodbyeDPI'ın etkisi bulunmamakta.

Gıbırnette yapınca discorda vs. asla girmiyor ve internet yavaşlıyor çözmenin bir yolu var mıdır acaba?
Yeterince GıbırNet kullanıcısından rapor alamadığımız için maalesef ayrıca bir çözüm oluşturamadık. Şimdilik forumda diğer kullanıcılar için önerdiğimiz çözüm yöntemlerini ve alternatif komut dosyalarını deneyebilirsiniz.

Goodbyedpi kullanmaya başladıgım gunden beri download yaparken internet belli aralıklarla 10-15 saniyeligine kesilip tekrar geri geliyor. Silip tekrar kurdum fakat bir şey değişmedi. Sildigimde downloadlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.

Goodbyedpi kullanmaya başladıgım gunden beri download yaparken internet belli aralıklarla 10-15 saniyeligine kesilip tekrar geri geliyor. Silip tekrar kurdum fakat bir şey değişmedi. Sildigimde downloadlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
Hiç benzer bir sorun bildirilmedi hocam. Download diye bahsettiğiniz tüm downloadlar mı yoksa belirli bir uygulama veya site içerisindeki dosya indirmeleri mi ?

Selamlar. Bu uygulamayı aylardır kullanıyorum. Herhangi bir ping/ms sıkıntısın yol açmamıştı. Fakat 2 gündür internetimde bir anormallik var. Discord'da konuşurken bile bazen ms fırlıyor. Superonline'la da iletişime geçtim iyileştirmeler falan yaptılar ama hala bir ping sorunum var. Diyeceksiniz ki kablolu bağlan, bu zamana kadar yoktu şimdi niye oluyor anlamadım? DPI açıkken Speedtest yaptığımda bile pingim 20-30 fazla çıkıyor. Bu mümkün mü?

Selamlar. Bu uygulamayı aylardır kullanıyorum. Herhangi bir ping/ms sıkıntısın yol açmamıştı. Fakat 2 gündür internetimde bir anormallik var. Discord'da konuşurken bile bazen ms fırlıyor. Superonline'la da iletişime geçtim iyileştirmeler falan yaptılar ama hala bir ping sorunum var. Diyeceksiniz ki kablolu bağlan, bu zamana kadar yoktu şimdi niye oluyor anlamadım? DPI açıkken Speedtest yaptığımda bile pingim 20-30 fazla çıkıyor. Bu mümkün mü?
Hocam GoodbyeDPI hizmetini service_remove.cmd dosyasını kullanarak kaldırdıktan sonra bir süre kullanarak ya da bağlantı sorunu yaşadığınızda kapatıp tekrar test yaparak testler gerçekleştirebilir misiniz ?
Sorununuzun kaynağının GoodbyeDPI olma olasılığı son derece düşük ve benzer sorunlar sıkça yaşanmıyor.
Testleri yaparken ağınıza bağlı cihaz sayısı, Kaynak İzleyici (resmon) kullanarak takip edebileceğiniz ortalama veri kullanımı detaylarına da göz atmanızı öneririm.

Hocam GoodbyeDPI hizmetini service_remove. CMD dosyasını kullanarak kaldırdıktan sonra bir süre kullanarak ya da bağlantı sorunu yaşadığınızda kapatıp tekrar test yaparak testler gerçekleştirebilir misiniz?
Sorununuzun kaynağının GoodbyeDPI olma olasılığı son derece düşük ve benzer sorunlar sıkça yaşanmıyor.
Testleri yaparken ağınıza bağlı cihaz sayısı, Kaynak İzleyici (resmon) kullanarak takip edebileceğiniz ortalama veri kullanımı detaylarına da göz atmanızı öneririm.

Ağımdaki cihazlara ağ arayüzünden baktım. 1 bilgisayar 2 telefon görünüyor telefonlar da zaten maksimum YouTube'dan video izliyor bu denli bir laga sebep olamazlar. Dediğim anormallik 2 gündür oluyor yani acaba uygulama mı bozuldu yoksa başka bir nedenden mi giriyor anlamadım. Dediğiniz testi de pek anlamadım, o dosyayı kaldırıp mı dpi.exe'yi başlatacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı