Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Arkadaşlar GoodbyeDPI işe yaramadı ve bende silmek istedim. Tek bir dosya haricinde hepsi silindi. İnternetten silinmeyen dosyaları silme ile ilgili birkaç yöntem denedim ama silinmiyor. Bir zararı olur mu? Olmasa bile silmek istiyorum nasıl yapacağım?

Hala ilgileniyorsanız bende turkey_dnsredir CMD yokta nasıl düzeltwbiliriz.

Dosya Ekleri

• 1749390340188.png
    51 KB · Görüntüleme: 26
Hocam laptopumu formatladım Windows 11 kurulumu ve sürücülerimi kurdum ama GoodbyeDPI'den "1060" (belirtilen hizmet yüklü bir hizmet olarak yok) hatası alıyorum internetim olmasına rağmen siteler internet yok hatası veriyor. Şimdilik kaldırdım yanıtınızı bekliyorum iyi günler.

cmd yi açıp aşağıdakileri oldugu gibi kopyala yapıştır entere bas

sc stop WinDivert
sc delete WinDivert

Son düzenleme:
TurkNet'te kullanamıyorum. Ne yapmam gerek?
TurkNet'te GoodbyeDPI kullanmanıza gerek yok. Doğrudan Windows ayarlarından DNS değişikliği yaparak kullanım sağlayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2507632

Hala ilgileniyorsanız bende turkey_dnsredir CMD yokta nasıl düzeltwbiliriz.
Sizde yalnızca dosya uzantıları görünmüyor. Bunu Windows ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yani gördüğünüz o dosyaların sonunda .cmd uzantısı zaten var.

Hocam Kaspersky ya da başka bir antivirüs programı kullanıyor musunuz ?

GitHub'da da bulunan bu rehberimi takip ederek doğru şekilde kaldırabilirsiniz:

Benim GoodbyeDPI açıkken bilgisayarım durduk yere yeniden başlatılıyor normal mi?
GoodbyeDPI'ın gerek executable gerekse komut dosyalarında böyle bir işlevi yerine getirecek kod bulunmuyor. Sorununuzun kaynağı başka bir şey olmalı.

Doğru yerden indirme yaptığınızdan emin olun.
GoodbyeDPI Turkey indirme sayfası:

Bu işlem oyunlarda FPS düşürür mü hocam?
Oyun içi FPS'lere hiçbir etkisi olmaz. Bilinen DNS sağlayıcılarını kullanıyorsanız ping ve paket kaybında da bir değişiklik olmaz.

Muhtemelen .zip dosyasının içeriğini bir klasöre çıkartmadınız. Kullandığınız arşiv programına göre değişiklik gösterebilmekle birlikte genellikle Dosyaları çıkart (Extract) seçeneği ile .zip dosyasının içeriğini bir klasöre ayıkladıktan sonra sağ tıkladığınızda Yönetici olarak çalıştır seçeneğini göreceksiniz.

Birinci sorun (.cmd uzantılarının görünmemesi):
Sizde yalnızca dosya uzantıları görünmüyor. Bunu Windows ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yani gördüğünüz o dosyaların sonunda .cmd uzantısı zaten var.
İkinci sorun (goodbyedpi.exe bulunamadı):
Kaspersky veya farklı bir antivirüs programını kullanıyorsanız devre dışı bırakmalısınız. Detaylı bilgi Github sayfasında mevcut:

Son düzenleme:
Ben bu Goodbydpi denedim bende calismadi. Yonetici olarak calistirdim aktif edildi dedi ama discord acilmadi. Hatta internet sayfalari dahi acilmamaya basladi. Laptopun kendi wifi karti ve ek olarak harici wireless adaptorle denedim olmadi.
2 surum denedim biri Turk kisinin gelistirdi ve orjinali. Orjinalinde 2 any country dosyasida ise yaramadi. Neden calismadi bilmiyorum.

Bende KAspersky Vpn var devre disi birakmistim. Bu arada Kaspersky vpn tunelleme ozelligi var ama saglikli calismiyor. Harici adaptorle acinca calisiyor ama dahili wifi kartlari ile wifi tuenlleme calismiyor. Calisan durumda dahi oyunda ip degismemesine, discord girebilmeme ragmen ping stabil olmuyor Pek saglikli bulmadim kaspersky tunellemeyi.

İnternetr servis sağlayıcınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…