TurkNet'te kullanamıyorum. Ne yapmam gerek?
TurkNet'te GoodbyeDPI kullanmanıza gerek yok. Doğrudan Windows ayarlarından DNS değişikliği yaparak kullanım sağlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2507632
Hala ilgileniyorsanız bende turkey_dnsredir CMD yokta nasıl düzeltwbiliriz.
Sizde yalnızca dosya uzantıları görünmüyor. Bunu Windows ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yani gördüğünüz o dosyaların sonunda .cmd uzantısı zaten var.
Hocam laptopumu formatladım Windows 11 kurulumu ve sürücülerimi kurdum ama GoodbyeDPI'den "1060" (belirtilen hizmet yüklü bir hizmet olarak yok) hatası alıyorum internetim olmasına rağmen siteler internet yok hatası veriyor. Şimdilik kaldırdım yanıtınızı bekliyorum iyi günler.
cmd yi açıp aşağıdakileri oldugu gibi kopyala yapıştır entere bas
sc stop WinDivert
sc delete WinDivert
Hocam Kaspersky ya da başka bir antivirüs programı kullanıyor musunuz ?
Arkadaşlar GoodbyeDPI işe yaramadı ve bende silmek istedim. Tek bir dosya haricinde hepsi silindi. İnternetten silinmeyen dosyaları silme ile ilgili birkaç yöntem denedim ama silinmiyor. Bir zararı olur mu? Olmasa bile silmek istiyorum nasıl yapacağım?
Eki Görüntüle 2500248
GitHub'da da bulunan bu rehberimi takip ederek doğru şekilde kaldırabilirsiniz:
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Benim GoodbyeDPI açıkken bilgisayarım durduk yere yeniden başlatılıyor normal mi?
GoodbyeDPI'ın gerek executable gerekse komut dosyalarında böyle bir işlevi yerine getirecek kod bulunmuyor. Sorununuzun kaynağı başka bir şey olmalı.
Cloudflare'da da bu ZIP dostasındada hep aynı sorunu yaşıyorum. ZIP dosyasını açmaya çalıştığımda " Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası " alıyorum. Ardından güvenlik duvarı " win32/clickfix.ABA " trojan virüsünü yakalıyor. Acaba bende bir virüs mü var diye mallware taraması yaptım ama bir şey çıkmadı.
Doğru yerden indirme yaptığınızdan emin olun.
GoodbyeDPI Turkey indirme sayfası:
Bu işlem oyunlarda FPS düşürür mü hocam?
Oyun içi FPS'lere hiçbir etkisi olmaz. Bilinen DNS sağlayıcılarını kullanıyorsanız ping ve paket kaybında da bir değişiklik olmaz.
Hocam ben programı indirdim ancak yönetici olarak çalıştır seçeneği çıkmıyor normal aç yaptığımda ise Windows bilgisayarınızı korudu diyor yine de çalıştır yapıyorum onda da goodbyedpi.exe Windows tarafından bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz rica etsem.
Muhtemelen .zip dosyasının içeriğini bir klasöre çıkartmadınız. Kullandığınız arşiv programına göre değişiklik gösterebilmekle birlikte genellikle Dosyaları çıkart (Extract) seçeneği ile .zip dosyasının içeriğini bir klasöre ayıkladıktan sonra sağ tıkladığınızda Yönetici olarak çalıştır seçeneğini göreceksiniz.
Merhaba bende de bir takım sorunlar var. Öncelikle dosya sonlarınada CMD eklentisi yok ve ne yparsam yapayım değişmiyor. Sonrasında dosyayı açtığım zaman goodbyedpi.exe Windows tarafından bulunamadı dyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Birinci sorun (.cmd uzantılarının görünmemesi):
Sizde yalnızca dosya uzantıları görünmüyor. Bunu Windows ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yani gördüğünüz o dosyaların sonunda .cmd uzantısı zaten var.
İkinci sorun (goodbyedpi.exe bulunamadı):
Kaspersky veya farklı bir antivirüs programını kullanıyorsanız devre dışı bırakmalısınız. Detaylı bilgi Github sayfasında mevcut:
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey