Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

İnternetr servis sağlayıcınız nedir?
turktelekom. Korfez bolgesindeyim. 1.1.1.1 dnsleri dahi degistirdim ama etki etmedi. Kaspersky kapattim denedim olmadi. Sanirim kaspersky kapatsamda arka planda engel oluyor. Program calisiyor ama discord acilmiyor. Yonetici olarak da calsitirdim.

TurkNet'te GoodbyeDPI kullanmanıza gerek yok. Doğrudan Windows ayarlarından DNS değişikliği yaparak kullanım sağlayabilirsiniz.

Sizde yalnızca dosya uzantıları görünmüyor. Bunu Windows ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yani gördüğünüz o dosyaların sonunda .CMD uzantısı zaten var.

Hocam Kaspersky ya da başka bir antivirüs programı kullanıyor musunuz ?

GitHub'da da bulunan bu rehberimi takip ederek doğru şekilde kaldırabilirsiniz:

GoodbyeDPI'ın gerek executable gerekse komut dosyalarında böyle bir işlevi yerine getirecek kod bulunmuyor. Sorununuzun kaynağı başka bir şey olmalı.

Doğru yerden indirme yaptığınızdan emin olun.
GoodbyeDPI Turkey indirme sayfası:

Oyun içi FPS'lere hiçbir etkisi olmaz. Bilinen DNS sağlayıcılarını kullanıyorsanız ping ve paket kaybında da bir değişiklik olmaz.

Muhtemelen .ZIP dosyasının içeriğini bir klasöre çıkartmadınız. Kullandığınız arşiv programına göre değişiklik gösterebilmekle birlikte genellikle Dosyaları çıkart (Extract) seçeneği ile .ZIP dosyasının içeriğini bir klasöre ayıkladıktan sonra sağ tıkladığınızda Yönetici olarak çalıştır seçeneğini göreceksiniz.

Birinci sorun (.CMD uzantılarının görünmemesi):
Sizde yalnızca dosya uzantıları görünmüyor. Bunu Windows ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yani gördüğünüz o dosyaların sonunda .CMD uzantısı zaten var.
İkinci sorun (goodbyedpi.exe bulunamadı):
Kaspersky veya farklı bir antivirüs programını kullanıyorsanız devre dışı bırakmalısınız. Detaylı bilgi GitHub sayfasında mevcut:

TurkNet kullanıyorum Windows'taki DNS ayarını 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 şeklinde yaptım ama olmadı yardımcı olur musunuz?

Bakın net söylüyorum goodbyedpi interneti yavaşlatıyor. Sitelerin daha geç açıldığına %100 eminim. Ayrıca goodbyedpi kapalıyken online oyunlar da 100 kat daha akıcı. Deneyip görebilirsiniz.

Kullandığım İnternet: SuperOnline 1000 mbit
Sistem: Ryzen 7 9800X3D, RTX 5070 Ti, 64 GB 6000 Mhz Ram.

Yani kısacası bu durumun sistemimle veya internetimle hiçbir alakası yok.

beyler bi arkadaşım goodbyedpi indirtti de galiba dns değiştiriyor ve silince de düzeltmiyor şuan kick e giremiyorum vpn ile giriliyor sadece resledim ve remove falan da denedim çözüm bulamadım kick yayınları izlenmiyor çözümü bilen var mı (ayrıca internet de yavaşladı )

beyler bi arkadaşım goodbyedpi indirtti de galiba dns değiştiriyor ve silince de düzeltmiyor şuan kick e giremiyorum vpn ile giriliyor sadece resledim ve remove falan da denedim çözüm bulamadım kick yayınları izlenmiyor çözümü bilen var mı (ayrıca internet de yavaşladı )
Görev yöneticisinde goodbyedpi.exe var mı bir bakar mısın?

Dosya Ekleri

• Kick - Google Chrome 2.07.2025 15_44_16.png
    Kick - Google Chrome 2.07.2025 15_44_16.png
    197,1 KB · Görüntüleme: 36
yok kanka kapatıyorum hizmetten de siliyorum ama açılmıyor yayın böyle kalıyor
DNS değiştiriyor demiştiniz bir kontrol edin şuradan ne yazıyor bakalım.

DNS değiştiriyor demiştiniz bir kontrol edin şuradan ne yazıyor bakalım.
çok fazla şey var

Dosya Ekleri

• DNS Leak Test - BrowserLeaks - Google Chrome 2.07.2025 17_40_43.jpg
    DNS Leak Test - BrowserLeaks - Google Chrome 2.07.2025 17_40_43.jpg
    312 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı