Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Zaten o şekildeyi lakin yeniden yaptım starting ekranında takılı kaldı
Bilinen çözümlerini hepsini yazdım hocam. Maalesef başka bir çözüm bulamıyorum. Sorun SplitWire-Turkey ve içerdiği programlar ile ilgili olmadığından çözümleri arama motorlarından araştırabilirsiniz.

çağrı bey starting ekranında kalıyor her iki ekrandanda laptop takı discorda giriş yapabilirken pc deki dc ye giriş yapamıyorum

çağrı bey starting ekranında kalıyor her iki ekrandanda laptop takı discorda giriş yapabilirken pc deki dc ye giriş yapamıyorum
Sisteminizle ilgili bir sorun olabilir hocam.
Başlat > Çalıştır > ncpa.cpl > Tamam yolunu izleyerek açılan ağ adaptörleri penceresinin ekran görüntüsünü buradan benimle paylaşabilir misiniz ?
Ayrıca Windows sürümünüz ve internet servis sağlayıcınız nedir ?
Bunların yanında C:\Users\-Kullanıcı Adı-\AppData\Roaming\discord klasörünü sildikten sonra, Discord'u sisteminizden tamamen kaldırıp (Program ekle veya kaldır penceresinden) tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Başlat > Çalıştır > ncpa.cpl > Tamam yolunu izleyerek açılan ağ adaptörleri penceresinin ekran görüntüsünü buradan benimle paylaşabilir misiniz ?
Ayrıca Windows sürümünüz ve internet servis sağlayıcınız nedir ?
Bunların yanında C:\Users\-Kullanıcı Adı-\AppData\Roaming\discord klasörünü sildikten sonra, Discord'u sisteminizden tamamen kaldırıp (Program ekle veya kaldır penceresinden) tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Bu da işe yaramazsa Discord'a sağ tıklayıp Özellikler'e tıklayın, daha sonra açılan pencerede Uyumluluk sekmesine girin, buradan Bu programı uyumluluk modunda çaliştır kutucuğunu işaretleyip Windows 8'i seçip Uygula'ya tıklayın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.
Bu da işe yaramazda aynı şekilde Uyumluluk modunu Windows 7 yapıp yeniden başlatarak deneyin.

Yine başarılı olmazsa https://discord.com/api/download/ptb?platform=win adresinden Discord PTB kurduktan sonra Discord PTB'yi çalıştırarak deneyin.

Gelişmiş sekmesinde hangi hizmetlerin yüklü olduğu belirtiliyor bunu da yanıtınıza eklerseniz daha kolay yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Başlat > çalıştır > ncpa. CPL > tamam yolunu izleyerek açılan ağ adaptörleri penceresinin ekran görüntüsünü buradan benimle paylaşabilir misiniz?
Ayrıca Windows sürümünüz ve internet servis sağlayıcınız nedir?
Bunların yanında C:\Users\-Kullanıcı Adı-\AppData\Roaming\discord klasörünü sildikten sonra, Discord'u sisteminizden tamamen kaldırıp (program ekle veya kaldır penceresinden) tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Bu da işe yaramazsa Discord'a sağ tıklayıp özellikler'e tıklayın, daha sonra açılan pencerede uyumluluk sekmesine girin, buradan bu programı uyumluluk modunda çaliştır kutucuğunu işaretleyip Windows 8'i seçip Uygula'ya tıklayın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.
Bu da işe yaramazda aynı şekilde uyumluluk modunu Windows 7 yapıp yeniden başlatarak deneyin.

Yine başarılı olmazsa https://discord.com/api/download/ptb?platform=win adresinden Discord ptb kurduktan sonra Discord Ptb'yi çalıştırarak deneyin.

Gelişmiş sekmesinde hangi hizmetlerin yüklü olduğu belirtiliyor bunu da yanıtınıza eklerseniz daha kolay yardımcı olurum.

Merhaba yükledim fakat silinmiyor arkadaşımada öyle neden silinmiyor?

hocam ben superonlinr kullanıyorum ilk başka install alternative dosyasını açıp rastgele bir tuşa basıyorum bir kaç saniye sonra kapanıyor ardından kendi dns adresimi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapıyorum ardından dnsredir alternative dosyasını açıyorum çalıştırıldı olarak gözüküyor ama discordu açamıyorum bilgisayarımda cloudflare warp yüklü silip tekrar denersem olurmu 2 aydır deniyorumda

hocam ben superonlinr kullanıyorum ilk başka install alternative dosyasını açıp rastgele bir tuşa basıyorum bir kaç saniye sonra kapanıyor ardından kendi dns adresimi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapıyorum ardından dnsredir alternative dosyasını açıyorum çalıştırıldı olarak gözüküyor ama discordu açamıyorum bilgisayarımda cloudflare warp yüklü silip tekrar denersem olurmu 2 aydır deniyorumda
SplitWire-Turkey Setup adresinden SplitWire-Turkey'i indirip kurduktan sonra programı açın. SplitWire-Turkey Github sayfasındaki GoodbyeDPI Kullanım Rehberi başlığını okuyarak GoodbyeDPI kurulumu yapmayı deneyebilirsiniz. GoodbyeDPI için 20 adet alternatif hazır parametre var. Sıra sıra tamamını deneyebilirsiniz. Hazır Ayar listesinden 20 adet alternatifi sıra sıra seçerek Hizmet Kur butonu ile kurulum yapıp sizin için işe yarayanı bulabilirsiniz.

Ya da Zapret ve ByeDPI sekmelerindeki kurulum yöntemlerini deneyebilirsiniz

Cloudflare WARP'ı Windows'un Program ekle veya kaldır kısmından kaldırdıktan sonra bu işlemleri yapmanız daha sağlıklı olur.

SplitWire-Turkey Setup adresinden SplitWire-Turkey'i indirip kurduktan sonra programı açın. SplitWire-Turkey Github sayfasındaki GoodbyeDPI Kullanım Rehberi başlığını okuyarak GoodbyeDPI kurulumu yapmayı deneyebilirsiniz. GoodbyeDPI için 20 adet alternatif hazır parametre var. Sıra sıra tamamını deneyebilirsiniz. Hazır Ayar listesinden 20 adet alternatifi sıra sıra seçerek Hizmet Kur butonu ile kurulum yapıp sizin için işe yarayanı bulabilirsiniz.

Ya da Zapret ve ByeDPI sekmelerindeki kurulum yöntemlerini deneyebilirsiniz

Cloudflare WARP'ı Windows'un Program ekle veya kaldır kısmından kaldırdıktan sonra bu işlemleri yapmanız daha sağlıklı olur.
hocam warpı sildim dns ayarını değiştirdim ama hiçbir şekilde olmuyor

Hocam yeni gelen yasaklarla birlikte twitchte yayın açamamaya başladım bunu kullansam işe yarar mı? Bir de oyunlarda ban yeme ihtimali var mı bunu kullanınca ping falan düşürüyorsa 3. parti yazılım falan görmez değil mi oyunlar?

Hocam yeni gelen yasaklarla birlikte twitchte yayın açamamaya başladım bunu kullansam işe yarar mı? Bir de oyunlarda ban yeme ihtimali var mı bunu kullanınca ping falan düşürüyorsa 3. parti yazılım falan görmez değil mi oyunlar?
1. Oyunlarda ban yeme ihtimaliniz oldukça düşük. Bilinen büyük oyunlarda hala GoodbyeDPI-Turkey kaynaklı doğrulanmış bir yasaklama bulunmuyor.
2. Bazı oyunlar ve programlar doğrudan WinDivert kütüphanesi kullanımını görüp oyuna erişiminizi kısıtlıyor. (Örneğin CoD Warzone, Ubisoft Connect, Black Ops 6 ve birkaç adet daha program) Ancak bu hesabınızın yasaklanmasına değil, oyuna erişememenize sebep oluyor.
3. Twitch ve Kick hakkındaki durumu bilmiyorum ancak denemenizde fayda var.

Ayrıca eğer GoodbyeDPI-Turkey kullanarak bu kısıtlamaları aşamazsanız, SplitWire-Turkey Github sayfasından SplitWire-Turkey'in son sürümünü indirip içerisindeki yöntemleri kullanmayı deneyebilirsiniz. Videolu anlatım da linkini attığım sayfada mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı