Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

En çok kullanılan zapret diye duydum ancak hiçbirini kendim test etmedim.
Çalışma ihtimallerini çok yüksek görmüyorum ancak denemekte fayda var tabii ki.

Hocam service olanlarda Discord'u sadece alternatif 4 açıyor onda da sadece LoL ve Valorant değil arakadaşla demin Portal 2 oynayalım dedik onda bile girmedi neredeyse tüm multiplayer oyunlarda sunucu hatası veriyor.

Bu arada önyargıyı bir kenara atıp kullandım ama normalinden bir farkı yok. İstediğim siteler sürekli hata veriyor, çöküyor DNS reset closed gibi. Ve açılsa bile yarım yamalak yükleniyor birden çöküyor.

Dün goodbyedpi kurduktan sonra bugün bilgisayarımda çok fazla bağlantı problemleri yaşıyorum. Örneğin sahibinden.com internet sitesine giremiyorum aynı internet ile telefonumdan ve başka bir pc ile girebiliyorum. Bu programı tamamen bilgisayarımdan nasıl kasldırabilirim? Tüm etkileri tamamen silmem mümkün mü? Kurulum yaptığım bilgisayarımda turkcell fiber ve turk telekom ile ayrı ayrı denedim problem devam ediyor. Lütfen bilen biri varsa programın tüm etkilerini bilgisayarımdan nasıl kaldırabileceğimi anlatabilir mi?

Merhaba hocam. Dosya içerisindeki turkey_dnsredir cmd dosyasını kullanarak sorunsuz girebiliyorum fakat otomatik Yandex DNS mevcut. Bunu nasıl değiştirebilirim?

Yandex DNS 77 Ms, Cloud 1 Ms. Cloud ile değiştirmek istiyorum açıkçası. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Kaspersky engellemesini çözen var mı?

Beyler çok daha kolay bir yöntem bu iki butonla halledebiliyorsunuz aklınızda bulunsun

Dün goodbyedpi kurduktan sonra bugün bilgisayarımda çok fazla bağlantı problemleri yaşıyorum. Örneğin sahibinden.com internet sitesine giremiyorum aynı internet ile telefonumdan ve başka bir pc ile girebiliyorum. Bu programı tamamen bilgisayarımdan nasıl kasldırabilirim? Tüm etkileri tamamen silmem mümkün mü? Kurulum yaptığım bilgisayarımda turkcell fiber ve turk telekom ile ayrı ayrı denedim problem devam ediyor. Lütfen bilen biri varsa programın tüm etkilerini bilgisayarımdan nasıl kaldırabileceğimi anlatabilir mi?
service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırarak ardından indirdiğiniz .zip dosyasını ve ayıkladığınız klasörü silerek bilgisayarınızdan tamamen kaldırabilirsiniz.

Kaspersky engellemesini çözen var mı?
Önceki mesajlarda bir rehber paylaştım ancak tavsiyem farklı bir antivirüs programı kullanmanız.

Merhaba hocam. Dosya içerisindeki turkey_dnsredir cmd dosyasını kullanarak sorunsuz girebiliyorum fakat otomatik Yandex DNS mevcut. Bunu nasıl değiştirebilirim?

Yandex DNS 77 Ms, Cloud 1 Ms. Cloud ile değiştirmek istiyorum açıkçası. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Alternatif yöntemler 1 ve 2'de önceden belirlenmiş DNS yok. Dolayısıyla bunları kullanıp, Windows ayarlarından DNS ataması yaparsanız tercih ettiğiniz DNS'i kullanmış olursunuz.

Program hiçbir site, internet sağlayıcısı, uygulama için bağlantı garantisi vermiyor ve tamamen ücretsiz. Dolayısıyla dev ekipler yerine bir avuç geliştiricinin bir gelir elde etmeksizin uğraşarak yazdığı bu programdan beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir diye düşünüyorum. Yüzlerce farklı değişken olan milyonlarca cihazın tamamında aynı etkiyi gösterecek şekilde geliştirilmedi maalesef.

Bu arada önyargıyı bir kenara atıp kullandım ama normalinden bir farkı yok. İstediğim siteler sürekli hata veriyor, çöküyor DNS reset closed gibi. Ve açılsa bile yarım yamalak yükleniyor birden çöküyor.
Program ValdikSS'e ait olan orijinal versiyonun Türkiye için en stabil çalışan versiyonunun üstüne Türkiye'ye uygun komut dosyaları yazarak oluşturuldu. Dolayısıya aslı ile çok az farkı var. Ancak benim fork'umdaki komut dosyaları geribildirimler ile şekillendiğinden Türkiye için daha uygun kullanım sağlıyor.

Son düzenleme:
Ben Kaspersky kullanıyorum ve oyuncu laptopu kullanmaktayım. Virüs var mı? Fortnite, Valorant, Roblox gibi oyunlarda ping vb. yapar mı? Discord aramalarında ses donar ya da ping yapar mı? Laptopa format attıracak kadar zarar verebilir mi?

Ben Kaspersky kullanıyorum ve oyuncu laptopu kullanmaktayım. Virüs var mı? Fortnite, Valorant, Roblox gibi oyunlarda ping vb. yapar mı? Discord aramalarında ses donar ya da ping yapar mı? Laptopa format attıracak kadar zarar verebilir mi?

Ve bir de tek seferlik kullanım istiyorum.

Ve bir de tek seferlik kullanım istiyorum.
  • Virüs ve veri sızıntıları hakkında onlarca cevap yazdım ayrıca konu içeriğinde detaylar mevcut. Özetle virüs yok ancak Kaspersky isimli antivirüs programı yanlış pozitif sonuçlar yüzünden kullanımınıza engel olabilir.
  • Ping yapmıyor aksine gecikmenizi daha iyi hale getirebiliyor.
  • Ses donma yapmaz, yazılı chatte sorun olmaz ancak anlayamadığımız bir sorundan dolayı ekran paylaşımlarında nadir de olsa ara sıra takılmalar olabiliyor.
  • Laptopunuza zarar vermez, hele ki tek kullanımlık batch dosyalarını açacaksanız bilgisayarınızda değişiklik dahi yapmaz.
  • Tek kullanımlık olan komut dosyaları başında "service_" ibaresi içermeyen dosyalar. Bunları deneyerek tek kullanımlık çalıştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı