hamza4kgul
Kilopat
- Katılım
- 28 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 107
- Çözümler
- 1
Hocam selamlar. Gıbırnet için kesinlikle işe yaradığını söylemeliyim. Ancak mesajı bugün yayınlamışsınız, ve ben de bugün buraya bunun için girdim. Uzun bir süredir goodbyedpi'ın yöntemleriyle sorunsuz discord kullanıyordum. Hatta dün geceye kadar da bu böyleydi.GıbırNet için sanırım işe yaramıyor hocam bütün yorumları okuyamadım belki bu konuyla alakalı bir bilgi vardır ama, söylenenleri yaptım ama.
Ancak bugün iki bilgisayarımda da goodbyedpi'ın iki yöntemi de çalışmıyor maalesef. Discord'a erişimim sabah saatlerinden beridir yok. Gıbırnet bu konuya bir el mi attı, yoksa goodbyedpi ile alakalı bir mevzu mu bilmiyorum. Ne yapmalıyız, ne yapacağız onu da bilmiyorum
Tekrar bir güncelleme yazmak istiyorum; DNS ayarlarımı değiştirmeme gerek kalmadan discord'a bağlantı sağlayabiliyordum erişim yasağı geldiği günden beri GıbırNet sayesinde. Ancak bugün iki bilgisayarımda da goodbyedpi çalışmıyor. Servisleri kaldırıp tekrardan kurmayı denedim, ancak işe yaramadı. Discord'un kendi internet sitesine de giriş yapamıyordum. DNS ayarlarımı 1.1.1.1 olarak güncelledikten sonra internet sitesi çalışır hale geldi ama masaüstü uygulaması halen "checking for updates" ekranında dönüp duruyor.Hocam selamlar. Gıbırnet için kesinlikle işe yaradığını söylemeliyim. Ancak mesajı bugün yayınlamışsınız, ve ben de bugün buraya bunun için girdim. Uzun bir süredir goodbyedpi'ın yöntemleriyle sorunsuz discord kullanıyordum. Hatta dün geceye kadar da bu böyleydi.
Ancak bugün iki bilgisayarımda da goodbyedpi'ın iki yöntemi de çalışmıyor maalesef. Discord'a erişimim sabah saatlerinden beridir yok. Gıbırnet bu konuya bir el mi attı, yoksa goodbyedpi ile alakalı bir mevzu mu bilmiyorum. Ne yapmalıyız, ne yapacağız onu da bilmiyorum![]()
Bu fix umarım GıbırNet'ten kaynaklı değildir ve bir çözüm bulabiliriz.
Son düzenleme: