Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 12 Ekim 2024 #11 Dorzi dedi: Turkcell kullananlara ne önerirsiniz bende WARP kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Superonline fiber kullanıyorum. Dediklerime bir bakarsanız belki işe yarar. Herhangi bir sorunuz varsa sorun.
Dorzi dedi: Turkcell kullananlara ne önerirsiniz bende WARP kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Superonline fiber kullanıyorum. Dediklerime bir bakarsanız belki işe yarar. Herhangi bir sorunuz varsa sorun.
Rodemeister Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11320H @ 3.20GHz GTX 1650 4GB 16GB RAM WIN11 Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 Selim01 dedi: Hocam ben de Superonline fiber kullanıyorum. Dediklerime bir bakarsanız belki işe yarar. Herhangi bir sorunuz varsa sorun. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI Superonline Fiberde işe yaramıyor. Sadece tarayıcı bazlı çalışıyor.
Selim01 dedi: Hocam ben de Superonline fiber kullanıyorum. Dediklerime bir bakarsanız belki işe yarar. Herhangi bir sorunuz varsa sorun. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI Superonline Fiberde işe yaramıyor. Sadece tarayıcı bazlı çalışıyor.
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 12 Ekim 2024 #13 Rodemeister dedi: Goodbyedpı Superonline fiberde işe yaramıyor. Sadece tarayıcı bazlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman AdGuard DNS sayesinde girebiliyorum.
Rodemeister dedi: Goodbyedpı Superonline fiberde işe yaramıyor. Sadece tarayıcı bazlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman AdGuard DNS sayesinde girebiliyorum.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 12 Ekim 2024 #14 Selim01 dedi: O zaman AdGuard DNS sayesinde girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... AdGuard DNS nedir nasıl girilir?
Selim01 dedi: O zaman AdGuard DNS sayesinde girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... AdGuard DNS nedir nasıl girilir?
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 13 Ekim 2024 #15 Kastanbolu dedi: AdGuard DNS nedir nasıl girilir? Genişletmek için tıkla... DNS jumper kullanıyorum oradan en hızlı DNS seçtim o da AdGuard DNS. Buradan bakabilirsin veya dns jumper kullanabilirsin
Kastanbolu dedi: AdGuard DNS nedir nasıl girilir? Genişletmek için tıkla... DNS jumper kullanıyorum oradan en hızlı DNS seçtim o da AdGuard DNS. Buradan bakabilirsin veya dns jumper kullanabilirsin
H halogong Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #16 221420 dedi: Opera GX ile browserdan girebiliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda bas konuş için sınırlı uyarısı veriyor, bu durumu aşmak mümkün mü? Bas konuşun çalışabilmesi için Opera'nın seçili olması gerekiyor.
221420 dedi: Opera GX ile browserdan girebiliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda bas konuş için sınırlı uyarısı veriyor, bu durumu aşmak mümkün mü? Bas konuşun çalışabilmesi için Opera'nın seçili olması gerekiyor.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.624 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #17 halogong dedi: Tarayıcıda bas konuş için sınırlı uyarısı veriyor, bu durumu aşmak mümkün mü? Bas konuşun çalışabilmesi için Opera'nın seçili olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Warp deneyin veya Goodbyedpi (açık kaynak kodlu) En az ping yapanlardan bu ikisi.
halogong dedi: Tarayıcıda bas konuş için sınırlı uyarısı veriyor, bu durumu aşmak mümkün mü? Bas konuşun çalışabilmesi için Opera'nın seçili olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Warp deneyin veya Goodbyedpi (açık kaynak kodlu) En az ping yapanlardan bu ikisi.
H halogong Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #18 Dorzi dedi: WARP deneyin veya Goodbyedpi (açık kaynak kodlu) En az ping yapanlardan bu ikisi. Genişletmek için tıkla... WARP işe yarıyor hocam ama arkadaşlar kullanmak istemiyor ping yaptığı için. Diğerinide ben kullanmak istemiyorum
Dorzi dedi: WARP deneyin veya Goodbyedpi (açık kaynak kodlu) En az ping yapanlardan bu ikisi. Genişletmek için tıkla... WARP işe yarıyor hocam ama arkadaşlar kullanmak istemiyor ping yaptığı için. Diğerinide ben kullanmak istemiyorum
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 13 Ekim 2024 #19 Selim01 dedi: DNS jumper kullanıyorum oradan en hızlı DNS seçtim o da AdGuard DNS. Buradan bakabilirsin veya DNS jumper kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu şekil de uygulama olarak Discord'dan girebilirim değil mi tarayıcıdan girmek istemiyorum çünkü?
Selim01 dedi: DNS jumper kullanıyorum oradan en hızlı DNS seçtim o da AdGuard DNS. Buradan bakabilirsin veya DNS jumper kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu şekil de uygulama olarak Discord'dan girebilirim değil mi tarayıcıdan girmek istemiyorum çünkü?
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 13 Ekim 2024 #20 Kastanbolu dedi: Bu şekil de uygulama olarak Discord'dan girebilirim değil mi tarayıcıdan girmek istemiyorum çünkü? Genişletmek için tıkla... Bende işe yarıyor. Denemeden bilemeyiz.
Kastanbolu dedi: Bu şekil de uygulama olarak Discord'dan girebilirim değil mi tarayıcıdan girmek istemiyorum çünkü? Genişletmek için tıkla... Bende işe yarıyor. Denemeden bilemeyiz.