Nasıl indirip kurabilirim sitelerini bulamadım?Sürekli VPN açmakla uğraşmak istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. Hiç hızla ilgili sorun da yaşamadım ve bilgisayar açıldığında arka planda otomatik açılıyor.
İnternet Servis sağlayıcı farkediyor mu bunun için?Sürekli VPN açmakla uğraşmak istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. Hiç hızla ilgili sorun da yaşamadım ve bilgisayar açıldığında arka planda otomatik açılıyor.
Sürekli VPN açmakla uğraşmak istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. Hiç hızla ilgili sorun da yaşamadım ve bilgisayar açıldığında arka planda otomatik açılıyor.
Bazılarında çalıştı bu uygulama ilk defa duydum güvenilir mi sıkıntı yaratmaz yarın öbür gün değil mi?Sürekli VPN açmakla uğraşmak istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. Hiç hızla ilgili sorun da yaşamadım ve bilgisayar açıldığında arka planda otomatik açılıyor.
Hocam merhaba bu arayüzü nasıl açabilirim?SUPERONLINE kullanmıyorsanız; modem arayüzünden DHCP sunucu ayarları üzerinde Eki Görüntüle 2328011
bu iki kısmı fotoğraflardaki gibi doldurursanız CloudFlare DNS'e bağlanıyorsunuz. İnternet üzerinde herhangi bir yasaklama kalmıyor buna Discord da dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.