Discord'a WARP 1.1.1.1 ile girilmiyor

adam sana bir şey önermiş ne yükselmişsin çocuğa warp girmiyorsa girmiyordur başka vpn kullan
bu arada çocuğa yükselmişsin diyorsun da ardından bana söylediği şey konu ile ilgisinin pek olmadığının kanıtı zaten öne çıkarılanlardan mesaj kasıyor arkadaş

Dediğim gibi yaparsan çalışıyor işte cevap vermeden önce okumanı öneririm.

Dediğim gibi yaparsan çalışıyor işte cevap vermeden önce okumanı öneririm.
konu sahibiyim dostum okudum tabii ki çözümün saçma geldi ve oyun sırasında bunu yapamam belirtmişim ayrıca.

Ben warp ile her şeye giriyorum sende sorun.
Ciddi misin ya kanka sorunun bende olmadığını bilmiyordum çok sağol çözmüşsün olayı. Çözüm olarak işaretleyeyim dur bi.

Konu sahibiyim dostum okudum tabii ki çözümün saçma geldi ve oyun sırasında bunu yapamam belirtmişim ayrıca.

Tamam o zaman kendin çözebilirsin diye düşünüyorum WARP'ın bazı kullanıcılarda çalışmadığını söylüyorum hala WARP ile ilgili yardım arıyorsan yapabileceğin hiçbir şey yok sana başka bir çözüm sunuyorum denemeden işime yaramaz diyorsun kolay gelsin umarım çözebilirsin.

WARP'ın sadece 1.1.1.1 özelliğini kullanırsan sadece DNS'in değişir. Bu da çoğu ISS'de işe yaramaz zaten tek başına. TurkNet'te işe yarar, Telekom ve Superonline'da yaramaz. Kim dedi sana bu şekilde girebileceğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…