War özelikli olan 1.1.1.1 olan çalışıyor bende diğeri hiç çalışmadı bende.
bu arada çocuğa yükselmişsin diyorsun da ardından bana söylediği şey konu ile ilgisinin pek olmadığının kanıtı zaten öne çıkarılanlardan mesaj kasıyor arkadaşadam sana bir şey önermiş ne yükselmişsin çocuğa warp girmiyorsa girmiyordur başka vpn kullan
Sorun bir tek bende var bunun için yardımcı olması gerekirken mesaj kasmak için yok WARP artık kötü GoodbyeDPI kullan diyor. WARP hala etkili ayrıca.
GoodbyeDPI olmadığı için turkey versiyonu çıktı ya hani dostum.
hocam o oyun oynatmıyor vpn işlevi görüyor bu arada haberiniz olsun gecikme falan oluyor yani.War özelikli olan 1.1.1.1 olan çalışıyor bende diğeri hiç çalışmadı bende.
konu sahibiyim dostum okudum tabii ki çözümün saçma geldi ve oyun sırasında bunu yapamam belirtmişim ayrıca.Dediğim gibi yaparsan çalışıyor işte cevap vermeden önce okumanı öneririm.
Ciddi misin ya kanka sorunun bende olmadığını bilmiyordum çok sağol çözmüşsün olayı. Çözüm olarak işaretleyeyim dur bi.Ben warp ile her şeye giriyorum sende sorun.
Konu sahibiyim dostum okudum tabii ki çözümün saçma geldi ve oyun sırasında bunu yapamam belirtmişim ayrıca.
Hocam o oyun oynatmıyor VPN işlevi görüyor bu arada haberiniz olsun gecikme falan oluyor yani.
Tarayicidan gir evladımkonu sahibiyim dostum okudum tabii ki çözümün saçma geldi ve oyun sırasında bunu yapamam belirtmişim ayrıca.
Ciddi misin ya kanka sorunun bende olmadığını bilmiyordum çok sağol çözmüşsün olayı. Çözüm olarak işaretleyeyim dur bi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.