Discord'a WARP 1.1.1.1 ile girilmiyor

Birader denedik demek ki çalışmıyor dpi. Warp ile arkadaşlarım giriyor burada reklam yapma çözüm sun çözüm.
Sen önce bi birader mirader bırak burası saygı içeren bir forum, reklam yapmıyoruz zaten goodbye dpi ile türkiyede bir çok kişi çok rahat şekilde discorda vs. girebiliyor, eğer goodbye dpi bu kadar kişide çalışıp sende çalışmıyorsa sorun sendedir. Birader.

Evet geçikme yapabiliyor. Peki diğer 1.1.1.1 olan bende hiç çalışmadı sizde o çalışıyor muydu önceden.
hayır ama tüm arkadaşlarımda çalışıyor hocam.

Sen önce bi birader mirader bırak burası saygı içeren bir forum, reklam yapmıyoruz zaten goodbye dpi ile türkiyede bir çok kişi çok rahat şekilde discorda vs. girebiliyor, eğer goodbye dpi bu kadar kişide çalışıp sende çalışmıyorsa sorun sendedir. Birader.
Napabilirim sorun bendeyse birader konu başlığında goodbyedpi yazdığımı hatırlamıyorum. 2 kelimeyi kendi kafanda kurgulayıp konu ile ilgisiz yazmışın aşkitom.

WARP'ın sadece 1.1.1.1 özelliğini kullanırsan sadece DNS'in değişir. Bu da çoğu ISS'de işe yaramaz zaten tek başına. TurkNet'te işe yarar, Telekom ve Superonline'da yaramaz. Kim dedi sana bu şekilde girebileceğini?
DNS değişince discorda giriyordu hocam yani bu da demek oluyorki warpda da girer.

Son düzenleme:
DNS değişince discorda giriyordu hocam yani bu da demek oluyorki warpda da girer.
ISS'ler DPI uyguladığından beri DNS ile yasak aşılmıyor.

Bazıları GoodbyeDPI kullanmayı DNS değiştirmek zannediyor, çünkü GoodbyeDPI DNS de değiştiriyor aynı zamanda. Öyle bir durum yaşıyor olabilir misin? En son ne zaman sadece DNS değiştirerek Discord'a girdin?

Ben sana olurunu söyleyeyim. Önce DNS değiştireceksin, öyle düz Windows ağ ayarlarından değiştirme şeklinde de değil, şifreli DNS protokolleri kullanman lazım. Mesela şu an kullandığın WARP'taki 1.1.1.1 modu bunu sağlıyor. DoH protokolü ile cloudflare DNS kullanıyorsun şu anda. Ama bu yetmez, DPI engelini de aşman lazım. Bunun için de seçeneklerin GoodbyeDPI, ByeDPI veya Zapret. Benim kullandığım ByeDPI. ByeDPI Manager arayüzü ile kullanımı da kolaylaştırıldı.

Peki o çalışan özellik geçikme vb yapmıyor mu?
dns olduğundan gecikme yapıyorsa da oran çok az tabi ama arkadaşlar bana yardımcı oldu turknet dışında kullanıyorsan pek bir işlevi yokmuş.

ISS'ler DPI uyguladığından beri DNS ile yasak aşılmıyor.

Bazıları GoodbyeDPI kullanmayı DNS değiştirmek zannediyor, çünkü GoodbyeDPI DNS de değiştiriyor aynı zamanda. Öyle bir durum yaşıyor olabilir misin? En son ne zaman sadece DNS değiştirerek Discord'a girdin?

Ben sana olurunu söyleyeyim. Önce DNS değiştireceksin, öyle düz Windows ağ ayarlarından değiştirme şeklinde de değil, şifreli DNS protokolleri kullanman lazım. Mesela şu an kullandığın WARP'taki 1.1.1.1 modu bunu sağlıyor. DoH protokolü ile cloudflare DNS kullanıyorsun şu anda. Ama bu yetmez, DPI engelini de aşman lazım. Bunun için de seçeneklerin GoodbyeDPI, ByeDPI veya Zapret. Benim kullandığım ByeDPI. ByeDPI Manager arayüzü ile kullanımı da kolaylaştırıldı.
Anladım hocam dpi için konu açarsam etiketlerim sizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı