Discord'da AnyDesk indirmemi isteyen şahıslar

LeanLove

Decapat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
578
Makaleler
1
Çözümler
1
1639315858409.png


Karşılığında ödül vereceğiz diyorlar ama kesin zararlı bir şey. Sanal bilgisayar üzerinden yapsam olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anydeski biliyorum zararlı bişey değil. Ama dikkat et eğer kendi sitesinden değilse belki virüstür. Anydesk nasıl desem zoom daki ekran yönetmenin aynısı.
 
Öncelikle AnyDask bilgisayarı uzaktan kullanmaya yarayan, TV(TeamViewer) benzeri bir araç siz izin verdiğinizde kullanılabilmekte fakat bilgisayarınızı bilmediğiniz ve güvenmediğiniz şahıslara bilgisayarınızı açmak zararlı yazılımları çalıştırmayacağı anlamına gelmez.
 
AnyDesk zararlı değil ama yapacakları büyük ihtimalle zararlı. Kimse kimsenin bilgisayarına bağlandığı için bir ödül vermez. Sanal makine de deneyin illa deneyecekseniz. Sanal makinenin ana makine ile olan tüm bağlantılarını da kapatın(Pano, dosya paylaşımı vb.).
 
Hocam gerçeği öğrendim az önce bilgisayarıma erişip çalıntı kredi kartları ile YouTube katıl yapıyorlarmış sonra aynı kartlar ile bize Nitro falan veriyorlarmış Twitch fake bit olayı gibi.
Öyleyse koşa koşa kaçın o gruptan. Yapan arkadaşlarınız falan varsa onlarda kaçsın koşa koşa. Hatta CİMER üzerinden ihbarda bulunmanız bile iyi bir fikir olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı