Discord'da aynı hesap ile bir aramaya girmek

Feller757

Decapat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bana söven birkaç çocuğu dinlemek istiyorum da beni görünce inanmazlar. İnansınlar diye bir arkadaşımın hesabıyla gönderdim, onun hesabı bende de oturumu açılı bir şekilde duruyor, arkadaşım şu an onlarla konuşurken ben de katılırsam ne olur? (aynı hesaptan)

Hocam denedim başka bir oturumdan girilmiş diyor ve sizi aramaya almıyor. Başlıktan anladığım kadarıyla sorunuz bu.

Arkadaşlar bana söven birkaç çocuğu dinlemek istiyorum da beni görünce inanmazlar. İnansınlar diye bir arkadaşımın hesabıyla gönderdim, onun hesabı bende de oturumu açılı bir şekilde duruyor, arkadaşım şu an onlarla konuşurken ben de katılırsam ne olur? (aynı hesaptan)
O çıkar sen girersin.

Çok az anladım, ama demek istediğiniz sanırım, onlar arkadaşımla konuşurken, ben de arkadaşımın hesabıyla aramaya girsem, aynı anda aramada durabilir miyiz? Demek istediniz. En azından ben böyle anladım. Her neyse dediğiniz şey olmuyor, onu atıyor sen giriyorsun.

Olmuyor hocam öyle, önceki giren bilgisayarı atıyor Discord konuşmadan, siz katılıyorsunuz yerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı