Çözüldü Discord'da beraber Spotify dinleme sistemi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umut cirit

Centipat
Selam. Öncelikle durum şöyle kendi Spotify hesabım Discord'a bağlı ve birine katıldığımda ya da biri katıldığında şarkı çalmıyor bunu şarkı değiştirerek de, Discord ve Spotify'ı silerek de denedim fakat hiçbir sonuç alamadım. Mesela arkadaşlarımın uyarısı sonucu bir şey fark ettim. Attığım resimde şarkıyı yeni başlattılar ancak bende 2:20'li bir yerde başlıyor ya da şarkının son saniyesi 3:52 gibi resimde de görüyorsunuz zaten bazen biri bağlandığında sıkıntı olmuyor dinliyoruz ama ben bağlandığımda şarkı durmuş olarak bağlanıyor ya da şarkı değişse bile şarkıya başlamıyor. Benim sorunum bu şekildeydi açıklayabildiğim kadar doğru açıklamaya çalıştım umarım elinde çözümü olan biri vardır yardım eder şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Aynı sorun ile karşılaşıyorum çözümü var mıdır?
Çözümünü buldum Windows dil ve saat ayarlarında saat bölümünde saatlerinizi eşitleyin kısmına basman yeterli oluyor çözümü bulan Umut adlı arkadaşa buradan selam olsun.

1646165808863.png
Fotoğrafta göremiyoruz maalesef. Fakat senkronizasyon sorunu var gibi telefondan mı bağlanıyorsunuz bilgisayardan mı?
bilgisayar
Fotoğrafta göremiyoruz maalesef. Fakat senkronizasyon sorunu var gibi telefondan mı bağlanıyorsunuz bilgisayardan mı?
telefondan baktım saniyeyi doğru gösteriyor
@armas bir bilgin var mı nasıl düzelteceğime dair ?

Dosya Ekleri

• discord-spotify-beraber-dinleme-1.jpg
    discord-spotify-beraber-dinleme-1.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 327
Son düzenleme:
Aynı sorun ile karşılaşıyorum çözümü var mıdır?
Çözümünü buldum Windows dil ve saat ayarlarında saat bölümünde saatlerinizi eşitleyin kısmına basman yeterli oluyor çözümü bulan Umut adlı arkadaşa buradan selam olsun.

1646165808863.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı