Discord'da birine sövüp şikayet yedim

Hiçbir halt olmaz. :)

Kusura bakmazsaniz başıma gelen bir şeyi anlatayım size belki düşünceniz değişir. Tanımadığım birisi bana durduk yere küfür hakaret aileve değerlere saygısızlık bildiğiniz üzere ağır küfürler etmişti bende video kaydı alarak gerekli mecralara başvurdum o söyleyen kişi ise sizin düşünceniz gibi bir şey olmaz sanal burası Discord bilgilerini paylaşmıyor bana bir şey olmaz kafasindaydi önümüzde geçen ilerleyen süreçte bu arkadaşın evine mahkeme kağıdı gitti a kabinde bu arkadaşın bana karşı tutumu daha da şiddetlendi özür dilemesi gerekirken tehditler etmeye başladı bir de haklı durumda olup gözünü boyamaya çalışıyorlar tehditler ile daha mahkeme sürüyor ilerleyen süreçlerde netice alınacak sanırım.

Uğraştırıcı iş, hesabı kendi adıyla açsa bile soruyorlar bu senin hesabın mı diye. Hayır dersen %90 salıyorlar aksi durumda site hesap açılış bilgilerini vb. vermek durumunda kalıyor ki Türkiye'de temsilcileri yok çoğunun ve işi onlar da zorlaştırıyorlar. Evet dersen de arabulucu vb. ayarlarlar. Bu arada hayır dediğin senaryoda hesabı senin açtığın anlaşılırsa muhtemelen küfürden yiyeceğinden daha fazla ceza yiyeceksin.

Uğraştırıcı iş, hesabı kendi adıyla açsa bile soruyorlar bu senin hesabın mı diye. Hayır dersen %90 salıyorlar aksi durumda site hesap açılış bilgilerini vb. vermek durumunda kalıyor ki Türkiye'de temsilcileri yok çoğunun ve işi onlar da zorlaştırıyorlar. Evet dersen de arabulucu vb. ayarlarlar. Bu arada hayır dediğin senaryoda hesabı senin açtığın anlaşılırsa muhtemelen küfürden yiyeceğinden daha fazla ceza yiyeceksin.
Kanka hesabın açıldığı evde oturuyoruz hâlâ 2 yıl oldu uğraşıp bakarlar mı sence?

Tommy Shelby pp liden beklenen hareketler

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220914_232135.jpg
    Screenshot_20220914_232135.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 76

Technopat Haberler

Geri
Yukarı