Çözüldü Discord'da birisi konuşunca Spotify sesi kısılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AllyFeedon

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3100
GIGABYTE A320M S2H
XPG Gammix D30 (2x8 16GB)
Sapphire Rx 470 Nitro O.C
Zalman ZM500-LXII
Merhabalar.

Dün yeni kulaklığa geçiş yaptım (HS80 Wireless). Discord'da birisi konuştuğu zaman ya da farklı bir şey olduğu zaman öbür uygulamanın sesi kısılıyor. Bunu Windows ayarlarında ses efektini kapatarak çözüyorlarmış ama ben Windows 11'de böyle bir şey bulamadım. Bu sorun kulaklığın ayarları ile mi alakalı Windows ile mi?

Çözüm
Ses ayarları > Diğer ses ayarları > İletişim

Screenshot_1.png
Karşı tarafa, Discord sesli odasında senin sesin aracılığı ile Spotify'daki müzik gider ise Discord bunu engellemek amaçı Spotify'da çalan müziği durdurur. Discord bunu Spotify Premium'un kaçak yollar ile dağıtılmasını engellemek için yapar. Bunu çözmek ister isen Discord mikrofon ayarlarından, mikrofon hassasiyetini ayarlamalısın.

Karşı tarafa, Discord sesli odasında senin sesin aracılığı ile Spotify'daki müzik gider ise Discord bunu engellemek amaçı Spotify'da çalan müziği durdurur. Discord bunu Spotify Premium'un kaçak yollar ile dağıtılmasını engellemek için yapar. Bunu çözmek ister isen Discord mikrofon ayarlarından, mikrofon hassasiyetini ayarlamalısın.
Opera GX'te yazı yazdığım zaman daktilo efekti veriyor arkadan. O daktilo efekti yüzünden yine ses kısılıyor. Sorun garip biraz ben anlatamadım, Discord üzerinden anlatmaya çalıştım.

Bu arada dediğiniz olayı biliyorum. Voicemeeter üzerinden arkadaşlarıma Spotify'daki müziği dinletirken Spotify hata vermişti.

Ses ayarları > Diğer ses ayarları > İletişim

Eki Görüntüle 1522979
İşte burayı arıyordum teşekkürler. Şuan çözüldü gibi bildiririm tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı