Discord'da dosya boyutuna takılmadan video nasıl yüklenir?

TurkishEGO

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, umarım gününüz iyi geçiyordur. Benim pek öyle değil çünkü Discord’da saçma sapan bir dosya yükleme boyutu sınırı var. Gidip 100 TL’ye Nitro almak istemiyorum, kartımda para yok ve hiç uğraşamam. Herhangi bir dosya yükleme sitesi de istemiyorum, direkt olarak video Discord üzerinden görüntülenmeli. Sunucuda Boost da yok maalesef. Bir metodu falan var mı veya herhangi bir siteye atsam, link olarak attığımda Discord üzerinden görünür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin dosyası yüklemezsin maalesef kanka. He başkalarının yüklediği videoları medya bağlantısını kopyala basarak yapıştırıp kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla.

Merhaba, umarım gününüz iyi geçiyordur. Benim pek öyle değil çünkü Discord'da saçma sapan bir dosya yükleme boyutu sınırı var. Gidip 100 TL'ye Nitro almak istemiyorum, kartımda para yok ve hiç uğraşamam. Herhangi bir dosya yükleme sitesi de istemiyorum, direkt olarak video Discord üzerinden görüntülenmeli. Sunucuda Boost da yok maalesef. Bir metodu falan var mı veya herhangi bir siteye atsam, link olarak attığımda Discord üzerinden görünür mü?

Nitro sahibi biri bir dosya yükleyip linkini kopyalayıp herhangi bir kanala atarsa, bu şekilde çalışıyor. Ama senin kendin Nitro olmadan bu dosyayı yüklemen imkânsız.

Nitro alabilirsin 1 ay ücretsiz kampanya da var vencord uygulamasında var mı bilmiyorum ama vencordda beleş Nitro var ama gözükmez.

Dosya yükleme sitesi istemediğinizi belirtmişsiniz, fakat başka bir yöntem bulunmuyor.

Kullanabileceğiniz en mantıklı site
Hızlıresim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı