Discord'da erişim engeli varken nasıl Nitro alınır?

Dosya Ekleri

• IMG_0557.jpeg
    IMG_0557.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 247
Hayır, bu sefer gelmedi fakat daha önceki bir denememde gelmişti, kodu girmiştim ondan sonra 'Kartınız onaylanmadı' demişti. Yani, ne olursa olsun neticede (büyük ihtimalle erişim engelinden dolayı) ödeme onaylanmıyor.

Herhangi bir VPN kullanırken kart bilgilerinizi girmeniz zaafiyet oluşturabilir. Dikkat edin bu tarz durumlarda. Özellikle adı sanı bilinmeyen bir VPN kullanıyorsanız.

Bunların haricinde şu an ödeme yapılmıyor diye biliyorum.

Hayır, bu sefer gelmedi fakat daha önceki bir denememde gelmişti, kodu girmiştim ondan sonra 'kartınız onaylanmadı' demişti. Yani, ne olursa olsun neticede (büyük ihtimalle erişim engelinden dolayı) ödeme onaylanmıyor.

Sizde sorun var büyük ihtimalle hocam arkadaşım dün yeniledi faturalandırmalardan aktif olarak kullandığın kartını anakart olarak ekle içinde de para olsun yarın ödeme saati gelince otomatik çeker.

Herhangi bir VPN kullanırken kart bilgilerinizi girmeniz zaafiyet oluşturabilir. Dikkat edin bu tarz durumlarda. Özellikle adı sanı bilinmeyen bir VPN kullanıyorsanız.
Öneriniz için sağ olun hocam. Kendi kurduğum sunucuda özel protokolle oluşturduğum kişisel VPN'imi kullanıyorum. Şifrelemesini de yine kendim oluşturduğum için gizlilik ve güvenlik sağlaması yönünden piyasadaki mevcut VPN'lerden geride kalır bir yanı yok. Normal internet kullanımımın biraz daha özelleştirilmiş bir sürümü diyebiliriz. Onun dışında, sıradan bir tüketici için söylediklerinizde haklısınız.

Sizde sorun var büyük ihtimalle hocam arkadaşım dün yeniledi faturalandırmalardan aktif olarak kullandığın kartını anakart olarak ekle içinde de para olsun yarın ödeme saati gelince otomatik çeker.
Hangi bankayı/ödeme hizmetini kullandı?

VPN kullanmadan PC'den GoodbyeDPI ile deneyin.
Hocam o bende çalışmıyor maalesef. Proxy kullanabilirim, VPN kullanabilirim, uzak cihazdan deneyebilirim.

Tamamdır hocam. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Tanımlamış olduğunuz kartın markasının müşteri hizmetleri ile iletişim kurmanızı tavsiye ediyorum. Çok yüksek ihtimalle mevcut yasaktan sonra anlaşmalı olunan bankalarla yürütülen işlemler sonlandırılmıştır/askıya alınmıştır. Eğer müşteri hizmetleri de buna benzer bir cevapla geri dönüş yapar ise deneme-yanılma yapmak yerine hangi bankaların anlaşmalarının devam ettiğini onlara sormak fayda sağlayabilir. Benzer bir durum ile yakın zamanda karşılaştım.

Tanımlamış olduğunuz kartın markasının müşteri hizmetleri ile iletişim kurmanızı tavsiye ediyorum. Çok yüksek ihtimalle mevcut yasaktan sonra anlaşmalı olunan bankalarla yürütülen işlemler sonlandırılmıştır/askıya alınmıştır. Eğer müşteri hizmetleri de buna benzer bir cevapla geri dönüş yapar ise deneme-yanılma yapmak yerine hangi bankaların anlaşmalarının devam ettiğini onlara sormak fayda sağlayabilir. Benzer bir durum ile yakın zamanda karşılaştım.
Teşekkürler hocam. Müşteri hizmetlerinden özel olarak hangi banka ile ödeme yapabileceğimin tavsiyesini istemedim fakat sorun dediğiniz sebepten ötürüymüş. Ancak halen hangi bankanın ödeme noktasında geçerli olduğunu bilmiyorum. Nitro aboneliğini yenileyebilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı