Discord'da farklı bir hesaptan alınan nick nasıl geçirilir?

628029

Decapat
Merhaba. Çok değerli bir nick satın aldım ama bunu hesap şeklinde aldım kendi Discord hesabıma geçirmek istiyor. M direk satın aldığım hesabın nickini farklı yapıp kendi hesabıma alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Discord ismini değiştirdiğin zaman, hemen anında diğer hesabında o ismi alamıyorsun. Discord bir süreliğine (benim için bu 2 haftaydı) kimsenin o ismi almasına izin vermiyor. Yani şu an ismini değiştirdiğinde, sürekli alabiliyor muyum diye kontrol etmen gerekecek. Şahsen ben program yapıp sürekli boşta olup olmadığını kontrol eden bir sistem yapmıştım. Boştaysa otomatik olarak telefona bildirim gönderiyordu. 2 hafta kadar isim düşmedi, en sonunda düşünce gittim değiştim ismimi aldım. Eğer çok değerli bir isim ise sizden başkaları da o ismi almaya çalışıyor olabilir o yüzden şahsen ben kendi hesabınızı kullanmayı bırakıp aldığınız hesabı kullanmanızı tavsiye ederim. Birde bilginiz olsun, Discord'da satın aldığınız hesabı, hesap sahibi kolayca geri alabiliyor. Yani güvenilir bir yerden satın almadıysanız, hesabınızın geri alınma ihtimali var elinizden.

Hayır. Discord ismini değiştirdiğin zaman, hemen anında diğer hesabında o ismi alamıyorsun. Discord bir süreliğine (benim için bu 2 haftaydı) kimsenin o ismi almasına izin vermiyor. Yani şu an ismini değiştirdiğinde, sürekli alabiliyor muyum diye kontrol etmen gerekecek. Şahsen ben program yapıp sürekli boşta olup olmadığını kontrol eden bir sistem yapmıştım. Boştaysa otomatik olarak telefona bildirim gönderiyordu. 2 hafta kadar isim düşmedi, en sonunda düşünce gittim değiştim ismimi aldım. Eğer çok değerli bir isim ise sizden başkaları da o ismi almaya çalışıyor olabilir o yüzden şahsen ben kendi hesabınızı kullanmayı bırakıp aldığınız hesabı kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de bilginiz olsun, Discord'da satın aldığınız hesabı, hesap sahibi kolayca geri alabiliyor. Yani güvenilir bir yerden satın almadıysanız, hesabınızın geri alınma ihtimali var elinizden.

İtemsatış'tan aldım bende o yüzden kendi hesabıma almayı düşünüyorum.

3 harfli isim.

Nick Sniper mı ne VA.

Hayır. Discord ismini değiştirdiğin zaman, hemen anında diğer hesabında o ismi alamıyorsun. Discord bir süreliğine (benim için bu 2 haftaydı) kimsenin o ismi almasına izin vermiyor. Yani şu an ismini değiştirdiğinde, sürekli alabiliyor muyum diye kontrol etmen gerekecek. Şahsen ben program yapıp sürekli boşta olup olmadığını kontrol eden bir sistem yapmıştım. Boştaysa otomatik olarak telefona bildirim gönderiyordu. 2 hafta kadar isim düşmedi, en sonunda düşünce gittim değiştim ismimi aldım. Eğer çok değerli bir isim ise sizden başkaları da o ismi almaya çalışıyor olabilir o yüzden şahsen ben kendi hesabınızı kullanmayı bırakıp aldığınız hesabı kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de bilginiz olsun, Discord'da satın aldığınız hesabı, hesap sahibi kolayca geri alabiliyor. Yani güvenilir bir yerden satın almadıysanız, hesabınızın geri alınma ihtimali var elinizden.

Programı nasıl yaptığını anlatır mısın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı