yok bulaşmaz ama bu değişebilir bazı yöntemler var eğer siteye attıysa tıkladığında ıp yoluyla bulur ama indirirsen zaten bildiğin virüsü indirdiğin için işleri kolay olur 2.yöntemi çok fazla kullanmazlar anca birisine troll ya da kanser etmek istediklerinde.Merhaba, arkadaşım fotoğraf attı bende fotoğrafa tıkladım. Bilgisayar indirmedim sadece fotoğrafa tıkladım bundan keylogger bulaşır mı?
siteye yönlendirdiyse bence ıp yoluyla atabilir1. Eğer fotoğraf arkadaşınız denilen şahıstan geldi ise, neden keylogger yeme şüphesine düştünüz?
2. Hayır. Fotoğraflardan, videolardan, giflerden vs. herhangi bir zararlı yazılım bulaşması söz konusu değildir.
1 sene önce küstüğüm arkadaşımla tekrardan barıştım ondan şüphelendim.1. Eğer fotoğraf arkadaşınız denilen şahıstan geldi ise, neden keylogger yeme şüphesine düştünüz?
2. Hayır. Fotoğraflardan, videolardan, giflerden vs. herhangi bir zararlı yazılım bulaşması söz konusu değildir.
Merhaba, arkadaşım fotoğraf attı bende fotoğrafa tıkladım. Bilgisayar indirmedim sadece fotoğrafa tıkladım bundan keylogger bulaşır mı?
arkadaşınız kaç yaşında?1 sene önce küstüğüm arkadaşımla tekrardan barıştım ondan şüphelendim.
17arkadaşınız kaç yaşında?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.