Çözüldü Discord'da gezinirken laptop birdenbire yavaşlamaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Decla

Centipat
Daha fazla  
Discord'da gezinirken birden mesaj yazarken bilgisayarım kasmaya başladı ve benim her şeyime çözüm bulan Technopat aklıma geldi. Tam yaşadığım şeyi yazarken çok yavaşlamaya başladı ve ben de direkt bilgisayarı kapayıp bir 3 dakika bekleyip tekrar açtım ama hala aynıydı. Şu an daha az kasıyor, ne yapmalıyım? Hala daha çok yavaş ve laptop kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz potansiyelinin çok altında çalıştığı için bu sorunu yaşıyorsunuz normalde 3.5ghz hıza çıkabilirken sadece 0.7 ghz gücünü kullanıyor.

Aynı sorun bende de vardı yeniden başlatınca gidiyordu. Ama sizinki büyük ihtimalle turbo boostun kapanması yüzünden oluyor. Güç planını Nihai Performansa alın ayrıca fişte değilse bilgisayarı şarja takın

Nihai Performans yoksa: Windows tuşu + R ardından bir pencere açılacak oraya cmd yazıp Enter’a tıklayın. Ve o açılan pencereye şu kodu yapıştırın powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61. Ardından tekrar kontrol edin.

Burdan hangisini seçiceğim? Geri dönüşünüz için minnatarım siz olmasaydınız format atmak zorunda olucaktım.

Nihai Performansa aldım yeniden başlatayimmi abi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…