BetterDiscord diye bir client. Whatsapp yerine AeroWhatsapp kullanmak gibi düşün. Ve bu BetterDiscord yasaklı bir client. Ban yiyen görmedim ama Discord'un kendisi ban sebebi olduğunu söylüyor.Bir arkadaşın Discord'unda vardı, oda yetki olmadan görünmüyordu. Nasıl yapılıyor bu?
Üstte bahsettiğim uygulama buydu. Bilginiz olsun. @kkromaCBetterDiscord diye bir client. Whatsapp yerine AeroWhatsapp kullanmak gibi düşün. Ve bu BetterDiscord yasaklı bir client. Ban yiyen görmedim ama Discord'un kendisi ban sebebi olduğunu söylüyor.
Şu kullanıcı adını işte bu yüzden aldım.Bir oda açın, @Silinen üye rolünün ve varsa üye rolünün odayı görme yetkisini kaldırın. Ardından istediğiniz rolün yetkilerine oda görmeyi ekleyin.

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Şu kullanıcı adını işte bu yüzden aldım.
Hayallerim gerçekleşti.
sağol knkKanalı düzenle kısmına geliyorsunuz ve görselde göründüğü gibi burayı işaretliyorsunuz ondan sonra hangi rolü eklemek istiyorsanız onu ekleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1456108
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.