Discord'da haksız yere tehdit ediliyorum

Muhtemelen 1-2 çocuk sizi trollemeye çalışıyor. Benim de başıma geliyor, genelde engelliyorum.

Seninle dalga geçiyorlar sen yazarken bu yazdıklarına inandın mı cidden?

Hocam isterseniz üzerine işlem başlatabilirsiniz. Eğer istemesseniz engelleyin geçin.

Hacı sen onların dc sunucusu varsa linkini versene ben bi bakayım

Polisim deseydiniz geri vitesi çok güzel görürdünüz. Savcı, C.Savcısı vatandaş ile doğrudan temas etmez yerine kolluk kuvvetlerini gönderir. Yüzyüze görüşür.

Siber zorbalıktan kurtulmanın tek yolu cevap vermemek ve engellemektir. Siber zorbalara cevap vermesseniz onlara verebilceğiniz en iyi hasarı verirsiniz.

Savcı olsa ne olacak adli işlem başlatsa yine de bulamaz senin ip adresini, kim olduğunu.

İnanıyormuş ve korkmuş gibi yapıp dalga geç eğlen ve bırak bence. Beni hala steam'de trollemeye çalışanlar var, inceleme lazım şifreniz lazım banlanabilirsiniz, adınıza trade yapılmış sözleşme dışı bir şey yapmışsınız, adminim modum diye gezen tipler türedi. Adamlar türk ama ingilizce konuşuyor babamlar bir de. Siteye maile falan yönlendiriyorlar. Bir süre ölümüne eğlenip rolümü oynuyorum sonunda kendi dalgamı geçip bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…