Discord'da herkes nasıl susturulur?

MelonMusk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımızla olan bir Discord sunucusu var. Among Us oynarken herkesi tek tuşla susturmak istiyorum. Herhangi bir tuş ile oluyor mu?

Arkadaşlarınızı duymamak istiyorsanız sağırlaştırabilirsiniz.
1611492507491.png

Arkadaşlarınızı susturmak istiyorsanız sunucudan susturabilirsiniz veya rolün konuşmamasını sağlayabilirsiniz.
1611492540804.png

1611492562775.png

Eğer toplu bir rol varsa (üye vb.) kanal izinlerinden konuşma yetkisini kapayabilirsin.
Onun dışında bunu yapacak bir kısayol bilmiyorum. En kolayı teker teker susturmak.
Ha, belki bunu yapabilecek bir bot falan vardır. Ama discorda böyle bir özellik eklenirse güzel olabilir.

Edit: Şimdi görüyorum Mysa çok güzel cevaplamış, benim de işime yaradı teşşekürler :D

Eğer toplu bir rol varsa (üye vb.) kanal izinlerinden konuşma yetkisini kapayabilirsin.
Onun dışında bunu yapacak bir kısayol bilmiyorum. En kolayı teker teker susturmak.
Ha, belki bunu yapabilecek bir bot falan vardır. Ama discorda böyle bir özellik eklenirse güzel olabilir.
Hocam discord dışı 3. parti eklentiler ile zaten bu mümkün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı