Discord'da kameranın kalitesiz gözükmesi

Yak1Cigara

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kameram Zoom ve diğer platformlarda çok kaliteli gösterirken, Discord'dan kamera açtığımda o görüntülerden çok alakasız, çok kalitesiz bir görüntü gösteriyor. AppData'yı sildim yine olmadı. Bu sorunu sizce nasıl çözerim? Resmen 10 FPS çöp bir kamera var Discord'dan açınca. Ama Zoom'dan açınca 1080p, 10 numara kamera.
 
2 dolar değil aylık 10 dolara Nitro alıp güzel gözükebilrisiniz Nitro alırsan daha ıyı olur diye dusunuyorum.
5 dolarlık paket daha iyi olacaktır arkadaş için. 10 dolarlık pakette ekstra 2 server boost hakkı kazanıyor ama ona ihtiyacı yok bu durum için.
hocam sıkıntı olan fps im 30 değil. 10 15 falan yani. Kalite inanılmaz berbat.
Hocam discordda biz de kamera açıyoruz ve böyle bi sorunumuz yok. Nitro paketlerinde de yazıyor ki "iyi bir yayın kalitesi için satın alın". Sorunun kaynağı internetiniz değilse budur.
 
5 dolarlık paket daha iyi olacaktır arkadaş için. 10 dolarlık pakette ekstra 2 server Boost hakkı kazanıyor ama ona ihtiyacı yok bu durum için.

Hocam Discord'da biz de kamera açıyoruz ve böyle bir sorunumuz yok. Nitro paketlerinde de yazıyor ki "iyi bir yayın kalitesi için satın alın". Sorunun kaynağı internetiniz değilse budur.

Hocam işte size aynı arkadaşım DC'den yayın açıyor bir de Zoom'dan açıyor onun kamera kalitesi aynı :D ve nitrosuda yok. Burada başka bir sorun var. Ben telefonu bağladığımda bile daha kaliteli görüntü alıyorum.

MSI FHD Pro cam kamera var DC'de kusursuz görüntü alıyor hiç ayar da yapmadım.

Nitronuz var mı?
 

Geri
Yukarı