Discord'da kendi kameramı göremiyorum

morfingen

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2019
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Discord'da arkadaslarım kameramı görmesine rağmen ben kendi kameramı göremiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • discord.png
    discord.png
    273,2 KB · Görüntüleme: 178
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum ve dediğiniz gibi silip tekrar yükledim ve halihazırda bir güncelleme görünmüyor, ancak hala aynı sorunu yaşıyorum. Başka bir öneriniz var mı acaba?
Biraz geç olucak ama kamera uygulamasını windos'dan açıp deneyin,ordada gözükmüyorsa ya kamera girişinde sorun vardır başka bir slota takıp deneyin.
 
Selamlar aynı sorun bende de vardı ses ve görüntü ayarlarından en alta inip ayarları sıfırladığımda düzeldi arkadaşlar umarım sorununuz çözülmüştür sevgiler.
 
Arkadaşlar merhaba, aynı sorunları yaşayıp her şeyi deneyip asla bir sonuca varamamış ve çeşitli güncellemeler çeşitli kamera kontrolleri ya da ayar sıfırlamayı yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı. Discord ile iletişime geçtiğimde bana ''quality of service'' kısmından yani ses ve görüntü ayarlarına giriyoruz. Gelişmiş ayarlar kısmında video kodekine gelip, h.264 Donanım İvmesini kapatıyoruz. Daha sonra, yine aynı ses ve görüntü kısmından hizmet kalitesi kısmına inip ''hizmet kalitesi yüksek paket önceliği etkinleştir'' tikini açıyoruz. Benim problemim bu şekilde düzeldi. Umarım sizinki de düzelir!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı