Discord'da doğum tarihimin ya da yaşadığım yerin bilinmesinde bir sıkıntı var mı? Hakkımda kısmına yazmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler.
Discord'da doğum tarihimin ya da yaşadığım yerin bilinmesinde bir sıkıntı var mı? Hakkımda kısmına yazmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler.
Gerek yok yazmana. Discord Instagram gibi bir platform değil. Kötü amaçlı birçok kişi var Discord'da. TC kimliğinizden tutun vesikalık fotoğrafınıza kadar her şeyi önünüze serebilirler. Discord'a bağladığınız Spotify, Steam gibi platformlara da dikkat edin. Bu tarz yerlerde adınız soyadınız bulunmasın. Eğer uğraşmak istemiyorsanız "public" olarak adlandırılan, ne olduğu belirsiz, kendini sanal mafya diye tanıtan kişilerin yoğunluklu olduğu ortamlardan uzak durun. Ben sadece birkaç yayıncının ve arkadaşlarımla oyun oynadığımız sunucudayım.Discord'da doğum tarihimin ya da yaşadığım yerin bilinmesinde bir sıkıntı var mı? Hakkımda kısmına yazmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.