Maalesef bu konuda bilgim yok. ChatGPT'den yardım alabilirsiniz işinize yarayabilecek bir kod sunabilir.Kendi programim hocam. Discord yeni güncelleme getirdiğinden selflerin hareketleri mfa ile kisitlanmiş. Mfa doğrulamasini geçebilmeleri lazim. 30 saniye de bir key üretip mfa'ya takildiklarinda kodu yazabilmeleri lazim. Bunu nasil yapabileceğime dair bir fikriniz var midir?
Maalesef bu konuda bilgim yok. ChatGPT'den yardım alabilirsiniz işinize yarayabilecek bir kod sunabilir.Kendi programim hocam. Discord yeni güncelleme getirdiğinden selflerin hareketleri mfa ile kisitlanmiş. Mfa doğrulamasini geçebilmeleri lazim. 30 saniye de bir key üretip mfa'ya takildiklarinda kodu yazabilmeleri lazim. Bunu nasil yapabileceğime dair bir fikriniz var midir?
Anladim hocam teşekkür ederim, iyi akşamlar.Maalesef bu konuda bilgim yok. ChatGPT'den yardım alabilirsiniz işinize yarayabilecek bir kod sunabilir.
Rica ederim kolay gelsin. Çözüm işaretlerseniz sevinirim.Anladim hocam teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Eyvallah hocamSeni mi kiricam hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.